Personlig cykelcoach

Upptäck skillnaden en personlig coach kan göra inte bara för resultaten utan även motivationen.

GRATIS KONSULTATION


en extra växel

Äntligen kan Echelon erbjuda personlig cykelcoachning till dig som vill komma vidare med din träning, vare sig du är motionär eller elit. Upptäck skillnaden som det personliga stödet från en riktig expert kan göra.


motionär eller elit?


Precis som med en personlig tränare i gymmet, kan en personlig cykelcoach ge dig verktygen och drivet att komma vidare i din träning. Syftet kan vara tävlingar, men kan lika gärna vara för att "bara" bli bättre, starkare, tryggare, mer motiverad.


Hitta rätt nivå för dig

Det finns olika nivåer av personlig cykelcoach att välja mellan. Det som främst skiljer är hur ofta du vill träffa din coach och hur mycket feedback du vill ha, samt hur omfattande ditt träningsprogram ska vara. Prata med din coach och hitta rätt nivå för dig!


vilken coach passar dig?

Echelon jobbar tillsammans med två mycket erfarna coacher som har nått stor framgång inom sina respektive områden och inriktningar. Läs mer om dem nedan. Beställ gärna en gratis konsultation med en av dem eller båda innan du bestämmer dig!

möt din coach

HUGO GOMES

Vi är mycket stolta att få presentera Hugo Gomes som en av Echelons personliga cykelcoacher. Hugo är en internationellt framgångsrik cykelcoach inom MTB och landsväg som flyttar till Sverige tack vare kärleken till en svensk cyklist. Det tackar vi för! Hugo är rätt coach för dig som tränar mot specifika mål, som lopp eller tävlingar, och som vill kliva om konkurenterna.

Läs mer om hugo

Pål török

Vi är mycket glada att fördjupa vårt samarbete med den välkända Stockholms-coachen Pål Török. Pål jobbar som coach på flera nivåer, inom triathlon och landsväg men även yoga och har årtionden av erfarenheter bakom sig. Pål är rätt coach för dig som kanske inte tävlar men vill bli en effektivare cyklist med ökad kroppsmedvetenhet.

Läs mer om PÅL

BOKA GRATIS 
KONSULTATION

Hur kan vi hjälpa dig med din träning?

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.