om du gillar spinning

lär du älska echelon

här tränar alla

på lika villkor

Välkommen in i gemenskapen! Under en klass hos oss tränar du kondition, styrka och uthållighet på ett sätt som är lika skonsamt som effektivt. Du kommer snabbt märka effekten i din kropp och i rapporterna vi mejlar dig efter varje pass.

Genom ett unikt system och cyklar i världsklass kan vi anpassa varje pass till just din nivå. Träning för proffs, tillgängligt för alla. Och du - vår luftkonditionering är också i världsklass.

Redo att testa? Lämna dina uppgifter så hjälper vi dig boka ett gratis träningspass. Inga tjatiga säljsamtal, vi lovar.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.
Att "träna som en cyklist", vad innebär det?

skonsam, effektiv träning i världsklass

din anläggning

På två plan och över 660 kvadrat så har vi byggt Stockholms mest progressiva anläggning för konditionsträning. Förutom cykelsalen finns ett välutrustat gym, omklädningsrum med bastu och naprapat-tjänster. Visst finns det många cyklister i lycra i lokalerna, men även "vanligt folk" i shorts och t-shirt.

ditt träningspass

Inga armhävningar på cyklarna, inga galna upptåg eller sådant som kan hända på vanliga spinningpass. Du kommer få energi och fokus från våra proffsiga coacher och klassprofilen, som guidar dig minut för minut och ger dig en målmedvetenhet i särklass.

De olika passen utvecklar alla aspekter av din kondition. Vi bygger upp din grundkondition, gör dig uthållig och starkare. Många upplever att de "går på moln" dagen efter - det är nog endorfinerna som pratar.


dina coacher

Morgon, lunch och kväll erbjuder vi klasser där en coach från vårt fantastiska team är närvarande och guidar dig genom ditt träningspass. Våra coacher sitter inte framför dig på en cykel utan lägger istället all sin energi på att se till att din träning blir så bra som möjligt.

Våra coacher är cyklister och erfarna spinninginstruktörer som är grundligt utbildade inom konditionsträning, rehabilitering och att möta olika individers behov.

ÖSTERMALM

Echelon är belägen på Nybrogatan 74, Östermalm. På vår anläggning erbjuder vi allt för din cykling: en toppmodern cykelsal, träningsklasser för såväl nybörjare som för erfarna och gym.

VÅRA MEDLEMMAR

VAD SÄGER ANDRA?

INGEN FRÅGA ÄR FÖR SVÅR

VANLIGA FRÅGOR

Ditt första besök

Kom gärna i god tid till din första klass, 15-20 minuter innan klassen börjar är bra. Anmäl dig i receptionen. Vi tar dina uppgifter, förbereder din profil, visar studion och din cykel och introducerar hur klassen funkar.

Hur ska jag klä mig?

Du får klä dig precis hur du vill. Har du cykelkläder så är det bra och skönt för baken. Har du inte det så har vi mjukare sadlar du kan välja. Passen är svettiga så välj kläder därefter. Om du har cykelskor så funkar både SPD och Look. Har du inte det? Ingen fara. Vanliga gympaskor går också bra.

Hur är stämningen på passen?

Energi, fokus och en ordentlig genomkörare. Varm stämning och fin sammanhållning. Våra coacher går runt i salen och hjälper alla till bästa möjliga träning hellre än att sitta på en egen cykel. Självklart så är musiken anpassad till passen och du kommer snart lära känna de olika coachernas personliga musikstil och hitta dina favoriter.

Hur ser ett typiskt träningspass ut?

Vi börjar alla pass med en uppvärmning. Därefter så börjar vi med passets intervaller. Alla pass ser olika ut, och du kan läsa i schemat vad syftet är med varje pass. Det kan t.ex. vara styrka, uthållighet eller snabbhet. Coachen presenterar även syftet med klassen i början av och under klassens gång. Vi avslutar alltid med en nedvarvning.

Vad kostar medlemskap om jag vill träna mer?

Vi erbjuder flertalet olika medlemskap. Du kan köpa ett klippkort från 270 kr per klass eller bli medlem från 899 kr per månad. Läs mer om alla våra medlemskap här.

REDO ATT TESTA OSS?Alltid EN gång Gratis

JA! Låt mig prova