Bikefit i stockholm

Vi är stolta över att kunna erbjuda det bästa inom bikefitting i Stockholm. Förutom att ha erfaren personal använder vi också den senaste tekniken för att se till att din position blir perfekt för just dina mål. Pris från 2500 kr.

Boka BIKEFIT

Vad är en bikefit?

Oavsett om det gäller det bästa aerodynamiska läget för en Ironman, göra en perfekt mountainbike-XC-installation eller se till at du sitter bekvämt på dina helgturer kan vi hjälpa till.  

Alla är olika och det är därför vi tar oss tid att lära känna dig och dina mål, vilka skador eller problem du har har haft innan vi börjar. På så sätt får vi en bra bild av vilka områden som är viktigast för just din passform.


Hur går det till?

Fysiskt bedömning

Alla är olika och det är därför vi tar oss tid att lära känna dig och dina mål, vilka skador eller problem du har har haft innan vi börjar. Sedan tar vi alla dina mått - längd, axelbredd, överkropp etc.

POSITIONSJUSTERING

Med vår Bikefitting.com-utrustning kan vi replikera din nuvarande setup och sedan göra ändringar snabbt och medan du trampar. Vi använder också sensorer för att registrera din position och relevanta vinklar. Detta gör att vi kan identifiera alla områden som behöver justeras för din komfort. Vi kommer att filma och spela in dig så att du kan se din position och ha dessa som referenser för framtiden. När vi har hittat din optimala position registrerar vi mätningarna så att de kan appliceras på din nuvarande cykel.

PEDALANALYS

Vår bikefitting-maskin är utrustad med en effektmätare som gör att vi kan identifiera hur du överför kraft genom pedalerna. och också att identifiera alla områden som kan förbättras för att ge dig bättre pedaleffektivitet. Vi upptäcker att även med erfarna cyklister slösas en stor mängd kraft genom fel pedalteknik. Vi analyserar dina pedaltag och ger dig sedan feedback om hur och vad du kan förbättra. Genom att förbättra din pedaleffektivitet blir du mer energieffektiv och snabbare.

JUSTERING AV DIN CYKEL

När vi är klar passar vi dina nya mätningar och justerar din cykel. Om du behöver nya delar kan vi komma med förslag på vad du kan köpa (vi har några alternativ för försäljning). Vi är helt oberoende och tjänar ingen kommission på våra tips.

Vanliga frågor

Jag ska köpa en ny cykel, ska jag göra en bikefit innan eller efter?

Gör helst en bikefit innan du köper cykeln, efterseom du då kan få information om rätt storlek och typ av cykel.

Är ni sponsrade av eller i partnerskap med någon cykeltillverkare?

Nej vi är helt oberoende så de råden vi ger dig är 100% opartiska och "äkta"

Hur lång tid tar det att göra en bikefit?

Mellan två och två och en halv timme, uppföljning tar ca en timme.

Är bikefit bara för elit?

Nej, cyklingen blir bättre och roligare för alla, oavsett nivå, om man sitter bekvämt och rätt på sin cykel.

Är det inte så att en cykel alltid är lite obekväm? Tillhör det inte sporten?

Nej verkligen inte. Med rätt position och utrustning ska alla kunna vara bekväma på sin cykel.

Ja, Berätta mer om BIKEFIT i Stockholm

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.

PRISEXEMPEL

Tjänst
Pris
Bindning
Hugo nivå 1
900 kr
3 mån
Hugo nivå 2
1500 kr
3 mån
Hugo nivå 3
3000 kr
6 mån
Pål nivå 1
2000 kr
3 mån
Pål nivå 2
3000 kr
6 mån