ECHELON GYMBoutique GYM PÅ ÖSTERMALM

Vårt gym är välutrustat med “boutique”-känsla och med begränsat antal medlemar.

MEDLEMSKAP

INTRESSEANMÄLaN


Med begränsat antal medlemnskap så hanterar vi medlemskap på begärna. Lämna dina uppgifter så återkommer vi så snart vi kan.

Medlemskap från 499 kr/mån.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.

MEDLEMSKAP

GYM ONLY

Från 499 kr/Månad
Bindningstid på 1, 6 eller 12 månader

Träna i Stockholms kanske snyggaste lokaler med tillgång till några av Sveriges bästa tränare, coacher och utbildad personal. Dessutom ryktas det om en lättsam, välkomnande stämning där medlemmarna stortrivs! För att det inte ska bli trångt så finns bara ett fåtal medlemskap att tillgå. Med ett av dessa exklusiva medlemskap får du tillgång till allt hos oss, förutom klasser i cykelsalen.

Gym
Dusch och bastu

för dig som enbart vill använda gymmet


För att det inte ska bli trångt så finns bara ett fåtal medlemskap att tillgå. Med ett av dessa exklusiva medlemskap får du tillgång till allt hos oss, förutom klasser i cykelsalen. Från 499 kr i månaden.

Träna i Stockholms kanske snyggaste lokaler med tillgång till några av Sveriges bästa tränare, coacher och utbildad personal. Dessutom ryktas det om en lättsam, välkomnande stämning där medlemmarna stortrivs!

Klippkort med personlig tränare


Om du tränar med en av våra personliga tränare, är du varmt välkommen att använda vårt gym även när du inte har en tid inbokad med din PT. Vill du inte ha ett månadsmedlemskap kan du välja ett “klippkort”.

GYM PÅ Östermalm

Varmt välkommen in för att titta! En gratis provträning ingår alltid.

INTRESSEANMÄLANECHELON BOUTIQUE GYNM