Etablerat av cyklister
för cyklister

PRöva oss gratis 3 gånger

VÅR MISSION

Vår mission är att göra det möjligt för cyklister att uppnå sina mål och sin fulla potential genom att förse dem med den bästa träningsmiljön, teknologin och personalen. Genom att göra det höjer vi deltagandet i och profilen för cykling nationellt, och ökar svensk cyklings konkurrenskraft internationellt.

Vårt löfte

Vi är stolta över att vara helt fristående . Vi är inte anknutna till någon cykelklubb, något cykelföretag eller tillverkare. Denna självständighet spelar en central roll i vår vision om att skapa en plats där alla cyklister kan känna sig hemma, samt i vårt arbete för att stötta utvecklingen av cyklister och cykelsporten i Sverige.

Vi kommer alltid vara rättvisa i våra erbjudanden och vårt stöd till cyklister och cykelklubbar.

Vår personal och våra konsulter

En del av vår motivation bakom beslutet att öppna Studio l’Echelon var möjligheten att kunna sammanföra de bästa individerna på ett och samma ställe, så att det blir enklare för cyklister att  ta del av sportens expertis.

En magisk ansamling talanger från olika cykelbakgrunder har nu samlats här och hjälper oss att få studion att kännas som våra medlemmars andra hem, och nå nya nivåer, oavsett utgångsläge.

Din anläggning

Vår studio är för dig som vill nå resultat. Över tre våningar hittar du de faciliteter som behövs för att hjälpa dig nå dina mål som cyklist. Personal, studio, gym och övriga faciliteter finns här för att du ska bli den bästa cyklisten du kan bli.

Ditt cykellabb

I cykellabbet finns 40 moderna Wattbike-cyklar som står dig till förfogande och här coachar några av Sveriges främsta instruktörer och cykeltränare.

DITT GYM

Vi erbjuder ett komplett gym från Concept träningsredskap där du och våra tränare hjälper dig nå dit du vill - hitta din styrka.

boka TRE kostnadsfria pass och bli en starkare cyklist

Pröva oss gratis 3 gånger