Etablerat av cyklister
för cyklister

PRöva oss gratis 3 gånger

VÅR MISSION

Vår mission är att göra det möjligt för cyklister att uppnå sina mål och sin fulla potential genom att förse dem med den bästa träningsmiljön, teknologin och personalen. Genom att göra det höjer vi deltagandet i och profilen för cykling nationellt, och ökar svensk cyklings konkurrenskraft internationellt.

Vårt löfte

Vi är stolta över att vara helt fristående . Vi är inte anknutna till någon cykelklubb, något cykelföretag eller tillverkare. Denna självständighet spelar en central roll i vår vision om att skapa en plats där alla cyklister kan känna sig hemma, samt i vårt arbete för att stötta utvecklingen av cyklister och cykelsporten i Sverige.

Vi kommer alltid vara rättvisa i våra erbjudanden och vårt stöd till cyklister och cykelklubbar.

Vår personal och våra konsulter

En del av vår motivation bakom beslutet att öppna Studio l’Echelon var möjligheten att kunna sammanföra de bästa individerna på ett och samma ställe, så att det blir enklare för cyklister att  ta del av sportens expertis.

En magisk ansamling talanger från olika cykelbakgrunder har nu samlats här och hjälper oss att få studion att kännas som våra medlemmars andra hem, och nå nya nivåer, oavsett utgångsläge.

Din anläggningAR

På vår anläggning på Östermalm allt du behöver för din träning. Att träna bland cyklister är är annorlunda än att träna på ett vanligt gym.

Vi som jobbar här brinner för vad vi gör och känner våra medlemmar. Kom för att bli en bättre cyklist eller kom för att ta del av förstklassig träning som är lika effektiv som den är skonsam.

Det vi är allra mest stolta över på Echelon är inte våra snygga lokaler - det är stämningen och sammanhållningen. Hos oss blir du sedd.

Ditt cykellabb

På Östemalm så hittar du moderna Wattbike-cyklar som står dig till förfogande och här coachar några av Sveriges främsta instruktörer. 

Vare sig du är van att träna med watt eller inte, så kommer du fort komma underfund med hur allt funkar. Högteknologiskt och samtidigt lättförstått. Vi hjälper dig nå längre.

DITT GYM

I våra lokaler finns ett boutique-gym som står till ditt förfogande som medlem. Det är välutrustat och rent och fräscht. Här behöver du inte trängas eller stå i kö och det finns skickliga Personliga Tränare till hands om du skulle behöva. Vår anläggning på Östermalm har också bastu.

BOKA ETT GRATIS pass och bli en starkare cyklist