TRÄNA OCH TÄVLA

ECYCLING STUDIO

Stockholms första studio dedikerad till ecycling

FÖRST I STOCKHOLM

ECYLING STUDIO

Studio l'Echelon tar cyklingen in i framtiden med Stockholms första och enda publika rum för ecycling. Med samma utrustning som används i SM så har vi gjort det möjligt att enskilt eller i lag ta sin träning och tävling till nästa virtuella nivå.

UTRUSTNING

X3 WAHOO KICKR BIKES

Tillsammans med Wahoo har vi utrustat ett rum med tre skärmar och cyklar, Wahoo Smart Trainer Kickr Bikes och pulsband. Du tränar med Wahoo RGT, Zwift eller annan programvara installerad på AppleTV's. Allt i det i ett välventilerat rum med väl tilltagna fläktar för de hårda passen.

INDIVIDUELLT OCH LAG

TRÄNA OCH TÄVLA

Oavsett om du vill träna eller tävla själv eller i lag så är studion anpassad för att du ska kunna ta din ecycling till nästa nivå. Du bokar enkelt enskilda cyklar eller hela rummet i block om 90 minuter från tidig morgon till stängning.

MEDLEMSKAP ELLER KLIPPKORT

DU VÄLJER

För ett extra tillägg så kan du som medlem på Studio l'Echelon nyttja studion fritt efter bokning. Är du inte medlem och vill använda cyklar då och då så kan du köpa enstaka klipp eller hela klippkort (10x). Medlemskap, klippkort och bokning hanteras i Echelons egna app.

VÄLKOMMEN

Studio L'Echelon

Kom och se vår toppmoderna träningsstudio för cyklister där vi har gott om utrymme, inga köer eller trängsel, och möt vår personal som hjälper dig framåt i din takt. Vi finns på Nybrogatan 74.

I hjärtat av östermalm

Echelon är belägen på Nybrogatan 74, Östermalm. Här erbjuder vi allt som krävs för träning, gemenskap och hälsa.

Ja, DET HÄR LÅTER INTRESSANTPROVA GRATIS

PROVA NU