Personlig träning

FÖR ALLA

Att träna med någon av våra personliga tränare på Echelon innebär att din träning är individuellt anpassad efter dina mål och dina förutsättningar - oavsett om det är att bli en starkare cyklist eller att bygga en hållbar kropp för livet i stort.

GRATIS KONSULTATION


Ett Vinnande
koncept

Våra personliga tränare har olika utbildning, erfarenheter och spetskompetens, och de tränar sina klienter på olika vis men alltid med samma mål: styrketräning ska ge resultat. Läs mer om Elin, Jacob och Jeanette nedan. Vi erbjuder bland annat:

- Skadeprevention
- Bryt dig loss från platån
- Ny till styrketräning
- Skräddarsydda paket

Paket och planering anpassas givetvis efter dina behov!


Bryt dig loss
från platån


Står du still i din träning? Har rekorden uteblivit senaste tiden, backarna känns oändligt långa och din FTP är oförändrad sedan förra säsongen. Kanske är styrketräning för prestation den saknade pusselbiten!

Detta passar både för dig som redan styrketränar regelbundet men behöver nytt fokus och riktning och dig som inte styrketränar men vill ha ökad styrka och stabilitet på cykeln.

Vi använder oss av för dig relevanta mätpunkter och verktyg.


Ny till
styrketräning

Träning med pt en gång i veckan i fem veckor, därefter uppföljning

- Lär dig grunderna i styrketräning, anpassat efter dina behov

- Bli trygg i att träna styrka själv. 

- Hitta ditt målfokus, och hur styrketräning kan vara en naturlig del i träningspusslet.

- Lite tveksam till hur en PT arbetar? Doppa tårna och se om det passar för dig!

- Träna själv med en PT eller tillsammans med en vän.


Skräddarsytt

Personlig träning passar de flesta. Ibland som en knuff i rätt riktning, ibland ett heltäckande uppdrag med tydlig målbild och slutdatum och ganska ofta som ett löpande samarbete för att få pusslet att gå ihop.

Viktigast är att skapa en positiv upplevelse av träningen. Om du är ny inom träning – få dig att fortsätta träna. Om du varit med ett tag – ta dig till nästa steg.

Vår tanke är att du ska få verktygen att träna själv, en förståelse för helheten, och vad som är viktigt i träningen. Den vilar på en grund av vetenskapliga principer, som sedan anpassas för dig.


SKADEPREVENTION


Veckovis träning med PT och uppföljning, 10 eller 20 veckor efter behov


- Kanske har du skadat dig tidigare, och vill nu träna för att komma tillbaka, eller för att undvika att hamna där igen*

- Skador är en oundviklig del av en aktiv idrottskarriär, men med rätt träning kan du minimera deras påverkan på idrotten

- Träna säkert, målinriktat under vägledning med fokus på dina behov

*Bäst är om tidigare träffat läkare och fysioterapeut för det initiala skadeskedet. Rätt PT kan ta över där rehabiliteringen slutar

VÅRA TRÄNARE

Jacob Winqvist

Jacob har arbetat som personlig tränare sedan tio år tillbaka. Sin grund har han i en tre-årig tränarutbildning vid Högskolan i Halmstad. Utöver detta har han även läst ett flertal kortare utbildningar i relaterade ämnen inom så som idrottsmedicin, styrketräning för idrott, psykologi, och funktionell neurologi.

Han har erfarenhet av att träna personer i alla faser av livet, både elitidrottare som motionär. Jacobs egna träningsfokus ligger på Triathlon, men han är inte främmande för andra aktiviteter som klättring och kampsport. Han har även varit tävlingsaktiv i Styrkelyft.

Vill du ha en tränare med bred erfarenhet av styrketräning, en förmåga att hitta rätt träning för dina behov och lyhördhet för dina möjligheter är Jacob rätt tränare för dig.

BOKA JACOB ONLINE

Jeanette FRID

Ni känner henne som en av våra coacher i cykelsalen, nu kommer ni se mer av henne och hennes fina teknik i gymmet. Hon har 5000+ timmars erfarenhet som personlig tränare med utbildning inom uthållighetsidrott. Hon är van att hjälpa nybörjare, motionärer och elitidrottare i alla åldrar att nå sina mål.

Anne Brolén

Möt Anne Brolén. Licensierad personlig tränare med mångårig, gedigen erfarenhet som varje vecka tar emot med öppna armar och leder alla pass i seniorgruppen. Hel tiden med din hälsa och välmående i fokus och med glada tillrop. Stort personligt fokus på dig som individ.

BOKA GRATIS 
KONSULTATION

Hur kan vi hjälpa dig med din träning?

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.