Allt om priseR och
medlemskap

Svårt att bestämma dig?

Prova på hur det är att vara medlem! Under två veckor kan du prova på hur det är att vara medlem - obegränsad tillgång till klasser, alla cyklar, gym och utomhusträningar. Du förbinder dig inte till att fortsätta.

PRoVA FÖR 549 kr

BIKE ONLY

Från 599 kr/Månad
Bindningstid på 1, 6 eller 12 månader

Följer du ett eget träningsprogram, tränar du helst på egen hand eller är du en inbiten Zwiftare? Då kan "Bike Only" vara medlemskapet för dig. Genom det får du tillgång till våra cyklar och styr helt din egen träning. Antingen kan du sitta på våra Wattbikes när schemat visar "egenträningstid" eller boka in dig på en Kickr-bike och Zwifta när du vill. Du får även nyttja vårt gym precis så mycket du vill och behöver. Däremot så ingår inte våra coachade klasser, och du kan inte använda våra Wattbikes när en klass pågår, därav det billigare priset.

Gym
Egen träning på Wattbikes
Full tillgång till Kickr Bikes i e-cyklingsrummet

Bike and classes

Från 1299 kr/Månad
Bindningstid på 1, 6 eller 12 månader

Cykling är en lagsport och vi är otroligt stolta över gemenskapen här på studion. "Bike and classes" är medlemskapet för dig som vill ta del av hela utbudet av klasser, expertisen hos våra grymma coacher, den väl uttänkta träningsplanen och sist men inte minst gemenskapen. Du har fri tillgång till våra cyklar, inklusive e-cyklingsrummet och givetvis får du nyttja vårt gym precis så mycket du vill.

Gym
Wattbikes och egen träning
Kickr Bikes/E-cykling
Coachade klasser
Periodiserad träning

BIKE AND PERSONAL COACH

Från 1999 kr/Månad
Bindningstid utefter upplägg

Är det dags att ta nästa steg i din utveckling och anlita en personlig cykelcoach? "Bike and personal coach" är medlemskapet för dig som vill att en professionell tränare tar fram ett helt individanpassat träningsupplägg som tar dig mot just ditt mål. Genom medlemskapet har du full tillgång till studion, cyklarna, klasserna, gymmet, gemenskapen PLUS att en cykeltränare tar fram din personliga träningsplan och plockar russinen ur kakan i vårt träningsutbud. Du väljer nivå och intensitet själv, vilket styr pris och tidsåtgång. Ett upplägg som utan tvekan kommer ta dig till nya höjder.

Gym
Cykel och egen träning
Kickr Bikes / Ecycling
Coachade klasser
Periodiserad träning
Personlig coach
Personligt träningsprogram

KLIPPkort - just nu kampanj!

300 kr
1 Klipp ("Single Ride")
2700 kr
10 klipp (270kr/st)

Just nu 10% rabatt på 10 klipp och 20% rabatt på 20 klipp! Klicka nedan för att se produkterna. Klippkorten går att använda för alla våra klasser inomhus, alla utomhuspass och även så kallad "egenträningstid" på Wattbikes eller Kickr-bikes (för Zwift och liknande). Du bokar i förväg genom appen eller i receptionen. Att använda gymmet ingår inte.

Coachade klasser
Kickr bikes / Ecycling
Gym ingår ej
Köp klippkort

ECHELON LIVE

Från 399 kr/månAD
Obundet, autogiro

För dig som vill vara med på klasserna via länk! Ibland passar det inte att ta sig till studion. Men har man en inomhuscykel eller trainer med wattmätare hemma kan man vara med på distans!

Coachade klasser på distans
Gym ingår ej
KÖP ECHELON LIVE

JÄMFÖR MEDLEMSKAP

Bike only
599 kr/mån
Gym
Wattbike och egen träning
Kickr bikes / Ecycling
KÖP MEDLEMSKAP
Mest populär!
Bike and classes
1299 kr/mån
Gym
Wattbike och egen träning
Kickr bikes / Ecycling
Coachade klasser
Periodiserad träningsplan
KÖP MEDLEMSKAP
Bike and personal coach
Fr 1999 kr/mån
Gym
Wattbike och egen träning
Kickr bikes / Ecycling
Coachade klasser
Periodiserad träningsplan
Personlig coach
Personligt träningsprogram
KOMMER SNART

GYM ONLY

Från 499 kr/Månad
Bindningstid på 1, 6 eller 12 månader

Träna i Stockholms kanske snyggaste lokaler med tillgång till några av Sveriges bästa tränare, coacher och utbildad personal. Dessutom ryktas det om en lättsam, välkomnande stämning där medlemmarna stortrivs! För att det inte ska bli trångt så finns bara ett fåtal medlemskap att tillgå. Med ett av dessa exklusiva medlemskap får du tillgång till allt hos oss, förutom klasser i cykelsalen.

Gym
Dusch och bastu

GYMMEDLEMSKAP

TILLÄGG

Du kan utöka ditt medlemskap med olika tjänster vi erbjuder från vår “plusmeny”. Alla dessa tillägg är på årsbasis. Upp till 3 timmar per år. Prata med oss i receptionen om du är intresserad.


Echelon Zwift Racing Team: 100 kr/mån (medlem), 200 kr (ej medlem)
Få en dusch-handduk efter varje pass: 199 kr/mån
Skoförvaring - lämna dina cykelskor här: 149 kr/mån
Handduk och skoförvaring combo 249 kr/mån
Få mekanisk service när du behöver det*: 175 kr/mån SPARA 300 kr!
Få en bikefit när du behöver det: 175 kr/mån SPARA 300 kr!
Lägg till träning på på båda anläggningarna: 199 kr/mån

RABATTER

Du kan själv styra priset på ditt medlemskap beroende på när du vill träna och om du är student. Rabatterna gäller alla medlemskap.


Off-peak (exkluderar 17-19 mån-fre, 8.30 lör, 14.00 sön): 25%
Student: 50%

BOKA ETT GRATIS pass och bli en starkare cyklist