Tre första gångerna är alltid gratis

Boka prova på pass här

JA, JAG VILL PRÖVA TRE GÅNGER GRATIS

Klart man vill prova något innan man köper!

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.
VIDEO

SE VÅR STUDIO

Success Stories

Vad säger våra medlemmar?

En bästa träningsstudion jag någonsin tränat på! Den personliga servicen och kulturen ni förmedlar när man kommer ner för trappan är helt unik - jag har aldrig upplevt den någon annanstans!

Anna Alicedotter

Ett gym med fokus på cykling saknades i Stockholm. l'Echelon har skapat en miljö som hjälper mig att nå mina mål, jag kan träna tidseffektivt i grupp eller på egen hand under kanon-förutsättningar.

René Naarman

Hur funkar det att träna hos Studio L'Echelon?

Det finns coachade klasser, icke-coachade klasser och så kallad "egen-tränings-tid" på olika tider. Antingen tränar du helt enkelt på de tider som passar dig bäst, eller så följer du vårt träningsprogram (se träningsplan i menyn) och väljer klasser utefter det. Om du har din egen träningsplan redan, kan vi hjälpa dig välja de pass som stämmer överens med ditt upplägg om du vill. Vi hjälper dig inte bara med tiden på cykeln, utan även i gymmet och att förstå datan och dina egna resultat. Se studion och vår personal som ditt lag och din tränare som hjälper dig framåt!

Träning i världsklass, oavsett nivå

Eftersom vi själva är cyklister förstår vi vikten av att kunna planera sin träning. Vi schemalägger våra klasser utifrån träningsupplägg, till exempel VO2 max, Sweet Spot Base och liknande. Till skillnad från andra ställen kommer du att veta i förväg vad du kan förvänta dig av passet. Inga överraskningar, bara träning i världsklass.

Landsväg, spinning, MTB, triathloN

Vi hjälper alla typer av cyklister – oavsett om du föredrar landsväg eller grus, triathlon eller mountainbike, cykelcross eller bancykling, inomhus eller utomhus, nybörjare eller elit. Klasserna i vårt cykellabb fokuserar på alla områden som krävs för att du ska kunna prestera bra på cykeln och fungerar oavsett din nuvarande erfarenhet och kondition. Vi har coachade klasser och egen träningstid. Våra instruktörer coachar på fötterna, inte från sadeln, för att kunna ge dig och DIN träning fullt fokus.

Digitaliserad träning

Vårt system och WattBike-cyklarna samlar in all din effekt- och kadensdata vilken sedan sammanställs och visas framför dig. Cyklarna ger dig också en pedalteknik-analys i realtid som visas på skärmen för varje cykel. Datan levereras till din mejl efter passet, samt direkt till Training Peaks, Strava, Today's Plan m.fl. om du vill.

Kom och testa hur det äratt bli en bättre cyklist tillsammans med oss

JA! Låt mig pröva 3 gånger