TRÄNA INNE OCH 
BLI SNABBARE UTE

Boka ETT prova på pass

JA, JAG VILL PRÖVA GRATIS

Klart man vill prova något innan man köper!

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.
VIDEO

EN STUDIO 
FÖR RESULTAT

Success Stories

Vad säger våra medlemmar?

En bästa träningsstudion jag någonsin tränat på! Den personliga servicen och kulturen ni förmedlar när man kommer ner för trappan är helt unik - jag har aldrig upplevt den någon annanstans!

Anna Alicedotter

Ett gym med fokus på cykling saknades i Stockholm. l'Echelon har skapat en miljö som hjälper mig att nå mina mål, jag kan träna tidseffektivt i grupp eller på egen hand under kanon-förutsättningar.

René Naarman

Hur funkar det att träna hos Studio L'Echelon?

Det finns coachade klasser, icke-coachade klasser och så kallad "egen-tränings-tid" på olika tider. Antingen tränar du helt enkelt på de tider som passar dig bäst, eller så följer du vårt träningsprogram (se träningsplan i menyn) och väljer klasser utefter det. Om du har din egen träningsplan redan, kan vi hjälpa dig välja de pass som stämmer överens med ditt upplägg om du vill. Vi hjälper dig inte bara med tiden på cykeln, utan även i gymmet och att förstå datan och dina egna resultat. Se studion och vår personal som ditt lag och din tränare som hjälper dig framåt!

Träning i världsklass, oavsett nivå

Eftersom vi själva är cyklister förstår vi vikten av att kunna planera sin träning. Vi schemalägger våra klasser utifrån träningsupplägg, till exempel VO2 max, Sweet Spot Base och liknande. Inga överraskningar, bara träning i världsklass.

Landsväg, spinning, MTB, triathloN

Vi hjälper alla typer av cyklister – oavsett om du föredrar landsväg eller grus, triathlon eller mountainbike, cykelcross eller bancykling, inomhus eller utomhus, nybörjare eller elit. Klasserna i vårt cykellabb fokuserar på alla områden som krävs för att du ska kunna prestera bra på cykeln.

Digitaliserad träning

Vårt system och WattBike-cyklarna samlar in all din effekt- och kadensdata vilken sedan sammanställs och visas framför dig. Cyklarna ger dig också en pedalteknik-analys i realtid som visas på skärmen för varje cykel. Datan levereras till din mail och utvalda platformar som Strava, Trainingpeaks mfl.

ÖSTERMALM

Echelon är belägen på Nybrogatan 74, Östermalm. Vår anläggning erbjuder vi allt för din cykling: en toppmodern cykelsal, wattbaserade träningsklasser för såväl nybörjare som för erfarna, ett boutique-gym, sport science testing, bike fitting samt tillgång till personliga tränare, fysioterapeuter och medicinsk personal.

Kom och testa hur det äratt bli en bättre cyklist tillsammans med oss

Ja, boka min träning