För den aktiva senioren

SENIOR-TRÄNING

Styrka, balans och kondition två gånger i veckan med instruktör små grupper

Ja, jag är intresserad

BerätTa mer

Nu lanserar vi skonsam träning och ett medlemskap för den motiverade och aktiva senioren. Hos oss tränar du inte osedd på egen hand utan i en liten grupp om max 5 per personer med ledare två gånger i veckan med fokus på styrka, balans och kondition.

Du kan ansluta när som helst på året!

Vad? Cykel och gym anpassat för den aktiva senioren
Hur? I små grupper max 5 personer med ledare
När? Måndag och fredag 10.00
Var? Studio l'Echelon Östermalm
Pris? 649 kr/mån (Pausa/frys fritt)


Vill du veta mer? Anmäl dig nedan så berättar vi mer. Icke bindande anmälan.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.
TRÄNING SOM PASSAR DIG

VAD INGÅR?

INGÅR

LEDARE

Möt Anne Brolén. Licensierad personlig tränare med mångårig, gedigen erfarenhet som varje vecka tar emot med öppna armar och leder alla pass i seniorgruppen. Hel tiden med din hälsa och välmående i fokus och med glada tillrop. Stort personligt fokus på dig som individ.

INGÅR

Hjärta, lungor och kondition

Varje måndag så inleder vi veckan med att träna kondition tillsammans med hjälp av skonsam men effektiv cykelträning i vår cykelsal. Allt under ledning av Anne. Varje pass blir helt individanpassat efter din nivå i vårt smarta system. Missar du ett pass kan du ta igen det på egen hand senare, eller bara ha en vilo-vecka.

INGÅR

STYRKA, Balans och rörlighet

Vi avslutar varje vecka med att på fredagar träna ett anpassat styrkepass som hjälper dig bibehålla och utveckla din styrka, rörlighet och balans.

INGÅR

FRITT GYM

Utöver gruppträningen så ingår alltid tillgång till gym och klasser på dagtid, 06:30-17:00. Kom och träna när du vill och när du känner för det. Kanske har du missat ett av de ledarledda passen och vill ta igen det på egen hand, eller kanske vill du lägga till ett tredje pass en vecka. Vår personal finns alltid tillgänglig för stöd och support.

SÅ HJÄLPER VI DIG

Studio L'Echelon

Vi som jobbar här brinner för vad vi gör och känner våra medlemmar. Våra seniora medlemmar kommer för gemenskapen och möjligheten att bibehålla en god fysik och hälsa lång tid framöver. Den goda gemenskapen och samhörigheten vi har på Studio l'Echelon kan få gym stoltsera med.

Kom och se vår toppmoderna träningsstudio där vi har gott om utrymme, inga köer eller trängsel, och möt vår personal som hjälper dig framåt i din takt. Vi finns på Nybrogatan 74.

TRÄNING FÖR DIG, OAVSETT NIVÅ

Ett intelligent system och individanpassat upplägg där varje person är sedd. Gruppen och övningarna anpassas alltid för bästa resultat för dig.

I hjärtat av östermalm

Echelon är belägen på Nybrogatan 74, Östermalm. Här erbjuder vi allt som krävs för träning, gemenskap och hälsa.

Ja, DET HÄR LÅTER INTRESSANTANMÄL MIG

Ja, anmäl mig nu