PÅL TÖRÖK,
Personlig coach

Triathlon och landsväg men även yoga är Påls expertise och han har årtionden av erfarenheter bakom sig. Pål är rätt coach för dig som kanske inte tävlar men vill bli en effektivare cyklist med ökad kroppsmedvetenhet.

OM PÅL

Pål började med triathlon för drygt 30 år sedan, och har varit en av initiativtagarna och pådrivarna till att både klubbar, tävlingar, professionella träningstjänster och attraktiva träningsresor utvecklats till det de är idag i Sverige. Han tränar och tävlar själv, mest för glädjen i det, men hjälper framför allt andra att nå sina mål.

Pål har tidigare varit huvudtränare för Stockholm City Triathlon, samt lett framtagandet av coachingtjänster och nya tränings- och tävlingskoncept. Passionen ligger dock i det handfasta arbetet med att hjälpa andra individuellt eller i grupp, som coach och tränare.

Att lära triathleter och cyklister att cykla mer effektivt är en av hans specialiteter. Sedan han utbildade sig till dels yogalärare, dels soma move-instruktör, har han lagt mer och mer tid på att guida andra till ökad kroppskännedom, kroppskontroll, kroppsglädje, styrka och smidighet - utan krav på prestation.

NIVÅ 1 & 2

Vad vill du få ut av din träning? Hur mycket tid har du att lägga? Nedan finns en beskrivning av två olika upplägg på personlig coachning från Pål. Dessa kan ni alltid justera så att de passar dig ännu bättre, om de skulle behövas.

välj din nivå

Nivå 1 "Plus" - 2000 kr/måndad

START
Vi ses på studion eller över en fika och diskuterar målsättning, med avvägning av tillgänglig träningstid per vecka, prestation, välmående och balans i livet. 30-60 min.

UPPLÄGG
Du får inlogg till ditt personligt anpassade träningsschema, som du enkelt kan se i mobilen/datorn. Passen är ibland beskrivna i detalj, annars att du ska gå på t ex ett visst pass på Echelon. I coachingtjänsten kan du direkt kommentera hur respektive pass gick - med fokus på avvikelser, alltså om något gick extra lätt/tungt eller inte alls. Jag som coach kan där också kommentera dina kommentarer, t ex svara på frågor. Är det brådskande är det bättre att skicka ett sms eller kommunicera i messenger. Träningsschemat utgår från Echelons periodiserade träningsplan och i schemat hamnar de Echelonpass som passar bäst in i din unika situation och för din målsättning. Dessutom kommer extra pass på Zwift, om du har det, samt kompletterande styrke- och rörlighetsträning för cyklister och triathleter dyka upp i schemat. Och cykling ute när den säsongen är här. Är du triathlet ingår också pass i simning och löpning, anpassat till din situation och utveckling. Dessutom ingår tester, för att regelbundet utvärdera din utveckling och justera vägen mot målet.

AVSTÄMNINGAR & JUSTERINGAR
Varje söndag skickar du en kort beskrivning över hur veckans träning gått, samt om din tillgängliga träningstid ser annorlunda ut än normalt kommande två veckor. Därefter gör jag justeringar i upplägget och ser till att ditt schema är uppdaterat utifrån aktuella förutsättningar, och optimerar dina chanser att utvecklas. En gång i månaden tar vi en telefonavstämning. 20-60 min. Alla frågor du har tas upp här, högt och lågt.

PRIS
2000 kr/mån. Dessutom ingår 500 kr rabatt på alla Team Snabbares cykelresor och triathlonresor, medans du är adept.

BINDINGSTID
Minst 3 månader. Gärna 6, 9 eller 12 månader, så du inför dig själv visar att du bestämt dig för att ta hjälp för att öka dina chanser till utveckling.

Nivå 2 "Deluxe" - 3000 kr/månad

START
Vi ses på studion eller över en fika och diskuterar målsättning, med avvägning av tillgänglig träningstid per vecka, prestation, välmående och balans i livet. 30-60 min.

UPPLÄGG
Du får inlogg till ditt personligt anpassade träningsschema, som du enkelt kan se i mobilen/datorn. Passen är ibland beskrivna i detalj, annars att du ska gå på t ex ett visst pass på Echelon. I coachingtjänsten kan du direkt kommentera hur respektive pass gick - med fokus på avvikelser, alltså om något gick extra lätt/tungt eller inte alls. Jag som coach kan där också kommentera dina kommentarer, t ex svara på frågor. Är det brådskande är det bättre att skicka ett sms eller kommunicera i messenger. Träningsschemat utgår från Echelons periodiserade träningsplan och i schemat hamnar de Echelonpass som passar bäst in i din unika situation och för din målsättning. Dessutom kommer extra pass på Zwift, om du har det, samt kompletterande styrke- och rörlighetsträning för cyklister och triathleter dyka upp i schemat. Och cykling ute när den säsongen är här. Är du triathlet ingår också pass i simning och löpning, anpassat till din situation och utveckling.Dessutom ingår tester, för att regelbundet utvärdera din utveckling och justera vägen mot målet.

AVSTÄMNINGAR & JUSTERINGAR
Varje söndag skickar du en kort beskrivning över hur veckans träning gått, samt om din tillgängliga träningstid ser annorlunda ut än normalt kommande två veckor. Därefter gör jag justeringar i upplägget och ser till att ditt schema är uppdaterat utifrån aktuella förutsättningar, och optimerar dina chanser att utvecklas. Minst en gång i månaden (gärna varje vecka) ses vi på studion eller tar en telefonavstämning. 10-60 min. Alla frågor du har tas upp här, högt och lågt.

PRIS
3000 kr/mån.Dessutom ingår 1 000 kr rabatt på alla Team Snabbares cykelresor och triathlonresor, medans du är adept. Dessutom ingår 2 cykel-PT-timmar på våren och 2 på sommaren.

BINDINGSTID
Minst 6 månader. Gärna 9 eller 12 månader, så du inför dig själv visar att du bestämt dig för att ta hjälp för att öka dina chanser till utveckling.

JAG ÄR INTRESSERAD

Skicka ett mejl till Pål och planera in en gratis konsultation.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.

PRISEXEMPEL

Tjänst
Pris
Bindning
Hugo nivå 1
900 kr
3 mån
Hugo nivå 2
1500 kr
3 mån
Hugo nivå 3
3000 kr
6 mån
Pål nivå 1
2000 kr
3 mån
Pål nivå 2
3000 kr
6 mån