YOGA MED ANNE

RÖRLIGHET, STYRKA, FOKUS

BERÄTTA MER


Prova-på GRATIS! 28 april kl 11.45 minuter


Äntligen har vi utrymme att erbjuda yoga igen! Ett fantastiskt komplement till din cykelträning, som kan få dig att både må bättre på cykeln och i din vardag. Yogan kan ge dig ökad rörlighet, jämna ut obalanser i kroppen, bygga styrka och bidra till förbättrad återhämtning och fokus.

Vi yogar i en liten grupp på 4-6 personer i den nya ytan i anslutning till gymmet. Du får individuell guidning och assistering i yogapositionerna, och du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet.

Gruppen leds av Anne Brolén, som förutom att vara coach och PT på Studio l'Echelon även är yogalärare. Ett av hennes specialintressen är yoga och rörlighetsträning för dig som tränar konditionsidrott.

Vad? 5 tillfällen, 45 minuter
Vart: Studio l'Echelon Östermalm
Om man vill fortsätta?
Fredagar kl 11 i 45 minuter: 19/5, 26/5, 2/6, 9/6 och 16/6
Pris?
1 750 kr per person

För dig som vill ha ännu mer individuelltanpassad yoga erbjuder vi även PT-yoga för en eller två personer. Då gäller samma priser som för PT i gymmet.

EJ BINDANDE ANMÄLAN

JA, ANMÄL MIG

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.

MÖT ANNE


Anne Brolén, som förutom att vara coach och PT på Studio l'Echelon även är yogalärare. Ett av hennes specialintressen är yoga och rörlighetsträning för dig som tränar konditionsidrott.

INKLUDERAT

Yoga i en liten grupp
5 tillfällen
Max 6 deltagare
Dedikerat rum
Individanpassning och stöd

JA, DAGS ATT YOGABOKA MIN PLATS

BOKA MIN PLATS NU