PÅSKEN 2024

MALLORCA

Cykla i solen och bergen i påsk med oss!

YES, NU ÅKER VI!

BOKNINGEN ÖPPEN

Nu kan du boka årets resa till Mallorca.

Mer information hittar du nedan. Bokningen och ännu mer information gör och hittar du du på knappen nedanför.


OBS! Echelonmedlemmar får 500 kr i rabatt vid tidig anmälan. Använd rabattkoden ECHELON i meddelanderutan.

JA, JAG VILL BOKA!

Informationsmöte med träning

Vill du veta mer? Anmäl dig till en en speciell träningsklass där vi besegrar ett av Mallorcas många berg medan Pål ger dig all information som du behöver och en rejäl benbrännare på samma gång. What's not to like?

Datum: 7/11
Tid: 19.00

INFORMATIONSMÖTE (FULLBOKAT)

ANMÄL MIG
IntrodUktioN

BERÄTTA MER

Vad kan vara härligare än att fylla ett plan med BARA (nästan) cyklister för en episk cykelresa tidigt i vår? Echelon fyller fem år och firandet ska gå i gemenskapens tecken. Därför har vi beslutat att som medarrangör supporta vår grymma coach Pål Török i hans initiativ att chartra ett plan för cyklister till Mallorca påsken 2024.

Extra kul är också att Echelons coacher Elin och Lena kommer vara två av flera coacher på plats för att sprida den där härliga Echelon-känslan!

Som Pål säger:

“Påsken kommer tidigt 2024, så det är inte många flygbolag som kommit igång med sina turer till solen då. Platsbristen kan bli stor (det var den förra året), och därmed också ännu svårare att kunna ta med cykel på flyget. Så jag tänkte helt enkelt att vi får ta saken i egna händer!”

Pål som står bakom https://teamsnabbare.se/ är en mycket van researrangör och vi känner att vi är i trygga händer.

Förutom Echelonare kommer det finnas andra cyklister, cykelklubbar och triathlonklubbar med på resan. Echelon blir en “camp i campen”.

Möjlighet att ta med cykeln på flyget är begränsad. Att få cykeln fraktad både ner och upp med lastbil, eller framför allt att hyra en riktigt fin cykel på plats - vilket är det bästa alternativet för de flesta som är där bara en vecka finns dock som goda alternativ.

Vi kommer klimatkompensera resan.

EN Ö FÖR CYKLING

MALLORCA

Följ med på en (eller flera) utvecklande träningsvecka/or till cykelparadiset Mallorca, bo på det kanske bästa cykelhotellet i Alcudia och delta i det förstklassiga cykelarrangemanget på plats. Många populära och erfarna guider finns på plats, så du kan välja en grupp med lagom distans och fart varje dag. Guiderna hittar också alltid bästa fikaställena på ön!

ALLT INGÅR

VI FIXAR, DU CYKLAR

Grupperna leds av erfarna cykelguider för säker och trevlig gruppcykling, inklusive bästa fikat - så att du får ut så mycket som möjligt av din tid med oss oavsett ambition och träningsnivå Vi har vår egen servicebuss på plats så fixar så att varje dag i sadeln blir perfekt.

DATUM

VÄLJ DATUM SOM PASSAR DIG

26/3 Direkt från Stockholm (1, 2 resp 3 veckor)
2/4 Direkt både från Sthlm och Gbg (1 & 2 veckor)
9/4 Direkt både från Sthlm och Gbg (1 vecka)

HOTELLET

Alcudia - Viva Blue

Det kanske bästa cykelhotellet i Alcudia - Viva Blue**** - med bra mat och cykelservice

MEDFÖLJANDE

TA MED FAMILJEN

Medföljandeaktiviter samtliga veckor, i form av yoga och vandring (extra billigt alternativ). Du kan även mot extra kostnad boka på nybörjarkurs i simteknik och/eller löpteknik.

Yoga för stela atleter ingår för alla varje dag.

PAKETPRISER

PRISER

14 499:- för 1 vecka inkl all träning 12 999:- för medföljande 1 v (bara yoga och vandring ingår)

21 999:- för 2 v inkl all träning 19 999:- för medföljande 2 v (bara yoga och vandring ingår)

29 999:- för 3 v inkl all träning 27 499:- för medföljande 3 v (bara yoga och vandring ingår)

VAD KRÄVS

EN RESA FÖR ALLA NIVÅER

Det finns inget krav på viss fart för att du ska få delta, bara att du klarar att sitta fast med med cykelskorna i cykelpedalerna, använder hjälm, lyssnar på guiderna och cyklar på en landsvägscykel.

Är du van att cykla i grupp är det ett plus, men vi kommer även att ha grupper för ovana gruppcyklister i början av varje vecka för att lära ut och nöta in tydliga tecken och hur man uppträder säkert när man cyklar i grupp.

Många av cykelguiderna känner du kanske till från Camp Mallorca.

Ledarna är mycket erfarna och har alltid din upplevelse, din säkerhet och ditt välmående i första rummet. Oavsett om du cyklar i den lugnaste gruppen eller i den snabbaste, kommer du att bli väl omhändertagen och förhoppningsvis få många nya tips och erfarenheter. Våra egna servicebilar kan ge enklare service och förfriskningar vid behov, åtminstone på de längre turerna.

Vi delar först in turerna i tre olika olika längder och därefter delas dessa längdgrupper in i olika fartgrupper. Längderna delas in i: Lång tur (cirka 12 mil), Mellanlång tur (cirka 10 mil), Kort tur (cirka 7 mil). Fartgrupperna är svårare att ge några direkta svar på då det beror på hur mycket det blåser och hur kuperad bansträckningen är.

ALLA DETALJER

SÅ FUNKAR DET

På plats på Mallorca kommer du alltså att tas om hand av rutinerade specialister på just cykelresor och cykelträning. Har du rest med Team Snabbare eller Camp Mallorca tidigare kommer du att känna igen dig i upplägget vad gäller säkerhetsgenomgångar, trygghet och gemenskap i cykelgrupperna. Även den dedikerade Echelon ingår i arrangörsstaben med Elin och Lena som coacher.

Priser:

14 499:- för 1 vecka inkl all träning
12 999:- för medföljande 1 v (bara yoga och vandring ingår)
21 999:- för 2 v inkl all träning 19 999:- för medföljande 2 v (bara yoga och vandring ingår)
29 999:- för 3 v inkl all träning 27 499:- för medföljande 3 v (bara yoga och vandring ingår)

Möjlighet att ta med cykeln på flyget är begränsad. Att få cykeln fraktad både ner och upp med lastbil, eller framför allt att hyra en riktigt fin cykel på plats - vilket är det bästa alternativet för de flesta som är där bara en vecka finns dock som goda alternativ.

Ingår i priset:

Direktflyg T o R
Bagage på flyget
Flygtillägg
Mat ombord på flyget
Transfer till/från hotellet
Boende i Del i dubbelrum
All träning (de flesta nöjer sig med guidad cykling, men du kan mixa själv och på plats utan kostnad lägga till simning, triathlon, swimrun samt yoga). I medföljandepriset ingår endast vandring (varje vecka) och yoga (varje dag).
Halvpension (frukost & middag)

Ingår inte:
Helpension
Eventuella behandlingar, SPA och liknande
Vissa extra aktiviteter som du kan boka här, t ex resa med buss
Försäkring (men hemförsäkring brukar räcka)
Om- och Avbeställningsskydd (+499 kr p.p.)
Enkelrum (+3000 kr/v) eller annat rumsalternativ (kan väljas hos TUI i samband med bokningen)
Cykeltransport - så ska du tänka kring cykel på/till Mallorca

Alla ytterligare detaljer kring resan finns på Team Snabbares hemsida. Läs mer här.

INGET SNACk, jag vill boka nu