PÅSKEN 2024

MALLORCA

Cykla i solen och bergen i påsk med oss!

Ja, jag är intresserad

INTRESSEANMÄLAN

Tycker du att det låter intressant?

Anmäl ditt intresse (utan att förbinda dig till något) så är du med i loopen! Vi behöver få in intresseanmälningar för att det ska bli av, så häng på nu!

Echelonmedlemmar får 500 kr i rabatt vid tidig anmälan.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.
IntrodUktioN

BERÄTTA MER

Vad kan vara härligare än att fylla ett plan med BARA (nästan) cyklister för en episk cykelresa tidigt i vår? Echelon fyller fem år och firandet ska gå i gemenskapens tecken. Därför har vi beslutat att som medarrangör supporta vår grymma coach Pål Török i hans initiativ att chartra ett plan för cyklister till Mallorca påsken 2024.

Extra kul är också att Echelons coacher Elin och Lena kommer vara två av flera coacher på plats för att sprida den där härliga Echelon-känslan!

Som Pål säger:

“Påsken kommer tidigt 2024, så det är inte många flygbolag som kommit igång med sina turer till solen då. Platsbristen kan bli stor (det var den förra året), och därmed också ännu svårare att kunna ta med cykel på flyget. Så jag tänkte helt enkelt att vi får ta saken i egna händer!”

Pål som står bakom https://teamsnabbare.se/ är en mycket van researrangör och vi känner att vi är i trygga händer.

Förutom Echelonare kommer det finnas andra cyklister, cykelklubbar och triathlonklubbar med på resan. Echelon blir en “camp i campen”.

Du har alltid möjligheten att ta med cykeln på flyget, att få cykeln separat fraktad både ner och upp med lastbil, eller att hyra en fin cykel på plats

Tycker du att det låter intressant? Anmäl ditt intresse (utan att förbinda dig till något) så är du med i loopen! Vi behöver få in intresseanmälningar för att det ska bli av, så häng på nu!

Vi kommer klimatkompensera resan.

EN Ö FÖR CYKLING

MALLORCA

Följ med på en (eller flera) utvecklande träningsvecka/or till cykelparadiset Mallorca, bo på det kanske bästa cykelhotellet i Alcudia och delta i det förstklassiga cykelarrangemanget på plats. Många populära och erfarna guider finns på plats, så du kan välja en grupp med lagom distans och fart varje dag. Guiderna hittar också alltid bästa fikaställena på ön!

ALLT INGÅR

VI FIXAR, DU CYKLAR

Grupperna leds av erfarna cykelguider för säker och trevlig gruppcykling, inklusive bästa fikat - så att du får ut så mycket som möjligt av din tid med oss oavsett ambition och träningsnivå Vi har vår egen servicebuss på plats så fixar så att varje dag i sadeln blir perfekt.

DATUM

VÄLJ DATUM SOM PASSAR DIG

Resdagarna är inte spikade helt än, men det blir med största sannolikhet direktflyg med TUI dessa dagar, på attraktiva tider:

26/3 Direkt från Stockholm (1, 2 resp 3 veckor)
2/4 Direkt både från Sthlm och Gbg (1 & 2 veckor)
9/4 Direkt både från Sthlm och Gbg (1 vecka)

HOTELLET

Alcudia - Viva Blue

Det kanske bästa cykelhotellet i Alcudia - Viva Blue**** - med bra mat och cykelservice

MEDFÖLJANDE

TA MED FAMILJEN

Medföljandeaktiviter samtliga veckor, i form av yoga och vandring (extra billigt alternativ). Du kan även mot extra kostnad boka på nybörjarkurs i simteknik och/eller löpteknik.

Yoga för stela atleter ingår för alla varje dag.

VAD KRÄVS

EN RESA FÖR ALLA NIVÅER

Det finns inget krav på viss fart för att du ska få delta, bara att du klarar att sitta fast med med cykelskorna i cykelpedalerna, använder hjälm, lyssnar på guiderna och cyklar på en landsvägscykel.

Är du van att cykla i grupp är det ett plus, men vi kommer även att ha grupper för ovana gruppcyklister i början av varje vecka för att lära ut och nöta in tydliga tecken och hur man uppträder säkert när man cyklar i grupp.

Många av cykelguiderna känner du kanske till från Camp Mallorca.

Ledarna är mycket erfarna och har alltid din upplevelse, din säkerhet och ditt välmående i första rummet. Oavsett om du cyklar i den lugnaste gruppen eller i den snabbaste, kommer du att bli väl omhändertagen och förhoppningsvis få många nya tips och erfarenheter. Våra egna servicebilar kan ge enklare service och förfriskningar vid behov, åtminstone på de längre turerna.

Resan kommer att öppna för bokning inom kort. Målet är att det här ska bli tidernas bästa cykelresa - det vill du inte missa!

Ja, DET HÄR LÅTER INTRESSANT

SKICKA INTRESSEANMÄLAN