FÖRSTa månadEN GRATIS

BLI MEDLEM I 
SEPTEMBER


Dags att komma igång med cykelträningen med hösten på intågande?

Bli medlem i september och få första månaden gratis.

Anmäl dig nedan så skickar vi din personliga rabattkod!

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter.

Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.

HÄNG MED I HÖST


Äntligen drar en ny säsongen igång på Studio l'Echelon. Här får du proffsupplägg på varje pass och Stockholms härligaste cykelvardagsgemenskap. Allt för att lyckas långsiktigt med din träning.

Vi finns alltid till hands för dig som har frågor kring din träning eller som vill ha en konsultation innan du kommer igång. Vi kan hjälpa dig med ett upplägg som passar just dina mål med din träning.

Våra två medlemskap:

-
All Access (alla klasser ingår) 1099 kr/månad
-
Off Peak (ej vardagar17-18 eller helger 8-10) 899 kr/månad

Osäker på vad du ska välja?

Börja med två Testveckor för 549 kr - testa hur det är att vara medlem och träna hur mycket du vill under två veckor.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.

VIDEO

EN STUDIO  FÖR RESULTAT

VIDEO

VÅRA MEDLEMMAR

INGEN FRÅGA ÄR FÖR SVÅR

VANLIGA FRÅGOR

Ditt första besök

Kom gärna i god tid till din första klass, 15-20 minuter innan klassen börjar är bra. Anmäl dig i receptionen. Vi tar dina uppgifter, förbereder din profil, visar studion och din cykel och introducerar hur klassen funkar.

Hur ska jag klä mig?

Du får klä dig precis hur du vill. Har du cykelkläder så är det bra och skönt för baken. Har du inte det så har vi mjukare sadlar du kan välja. Passen är svettiga så välj kläder därefter. Om du har cykelskor så funkar både SPD och Look. Har du inte det? Ingen fara. Vanliga gympaskor går också bra.

Hur är stämningen på passen?

Energi, fokus och en ordentlig genomkörare. Varm stämning och fin sammanhållning. Våra coacher går runt i salen och hjälper alla till bästa möjliga träning hellre än att sitta på en egen cykel. Självklart så är musiken anpassad till passen och du kommer snart lära känna de olika coachernas personliga musikstil och hitta dina favoriter.

Hur ser ett typiskt träningspass ut?

Vi börjar alla pass med en uppvärmning. Därefter så börjar vi med passets intervaller. Alla pass ser olika ut, och du kan läsa i schemat vad syftet är med varje pass. Det kan t.ex. vara styrka, uthållighet eller snabbhet. Coachen presenterar även syftet med klassen i början av och under klassens gång. Vi avslutar alltid med en nedvarvning.

Ditt cykellabb

I våra anläggningar på Östemalm hittar du moderna Wattbike-cyklar som står dig till förfogande och här coachar några av Sveriges främsta instruktörer. 

Vare sig du är van att träna med watt eller inte, så kommer du fort komma underfund med hur allt funkar. Högteknologiskt och samtidigt lättförstått. Vi hjälper dig nå längre.