JOBBA MED OSS

Lediga tjänster

JUST nu 2 lediga tjänster

Studio l’Echelon är Nordens främsta och största träningscenter för cyklister och triathleter. Vi erbjuder allt för din cykling: en toppmodern cykelsal, wattbaserade träningsklasser för såväl nybörjare som erfarna, ett boutique-gym, sport science testing, bike fitting, verkstad samt tillgång till personliga tränare och kostrådgivare.

Vi växer och tar nu nästa steg i vår utveckling med öppnandet av vår andra studio i Sickla. Därför söker vi nu nya team-medlemmar till både studion på Östermalm och studion i Sickla.

Våra kunder är drivna, högpresterande och världsvana och vi vill ge dem femstjärnig service med fingertoppskänsla men utan krusiduller och fjäsk. Värme, humor, känsla, pannben och gemenskap är några ledord i atmosfären vi skapar. Tillsammans med våra kunder är vi en familj i cykelvärlden, ett community av rang, ett sammanhang där man hör hemma, har roligt, känner sig välkommen och drivs framåt i sin träning.

Studio l’Echelon startade i november 2018 och är utan tvekan ett av de mest spännande företagen inom tränings- och sportvärlden i Sverige och Norden just nu. Om du blir en framgångsrik del av vårt dynamiska team finns stora möjligheter att växa med företaget – och vi har några spännande, utmanande och med största sannolikhet otroligt roliga år framför oss.

Coach i Sickla

Tjänsten gäller cykelklasser inomhus i Sickla på morgon och helger samt eventuellt kvällstid. Klasserna är coachade från golvet, så kallad floor coaching, det vill säga coachen cyklar ej tillsammans med gruppen.

Vad krävs för att bli en Studio l'Echelon Coach?

- Bakgrund/erfarenhet (fördjupad) inom uthållighetssport, träning, fysiologi och ledarskap (ett par eller fler i kombination av dessa nämnda)

- Erfarenhet av att leda grupper/klasser

- Kunna följa studions guidelines för pedagogik/ledarskap

- Kunna läsa av och presentera samt vägleda klassupplägg enligt studions plan och periodisering

- Kunskap att vägleda deltagare både i grupp och individuellt under klass

- Gärna erfarenhet av att själv träna med effektmästare och/eller coacha utifrån effekt


Ansökan

Skicka din ansökan med personligt brev och cv direkt till elin@studiolechelon.com.


Domestique (Receptionist)

Att du har jobbat som just receptionist är mindre viktigt än att du har de kvaliteter vi letar efter. Om du tycker det verkar oviktigt och tråkigt att jobba i en reception kan du sluta läsa redan nu – detta är en roll som innefattar mycket och de olika delarna sköts huvudsakligen från receptionen där du är studions ansikte, själ och hjärta gentemot våra kunder och dina medarbetare.

För att passa i rollen behöver du ha hög social kompetens. Du är en driven, ansvarstagande och inspirerande person som aktivt kommer arbeta för att vara en stjärna inom:

- Kundservice
- Försäljning
- Självständigt arbete
- Kommunikation i tal och skrift

Du behöver ha lätt för att lära dig nya datorprogram och att hantera kommunikation med våra kunder via mejl och e-post.


På grund av våra öppettider involverar jobbet vissa tidiga morgnar, sena kvällar och helger. Det är ett stort plus om du utövar och är kunnig inom uthållighetsidrott, gärna cykel men även löpning, skidor eller annan relevant idrott räknas.


Du jobbar nära våra frilansande konsulter som personliga tränare och coacher, och arbetar aktivt med att sälja medlemskap och övriga tjänster vi erbjuder.


Du behöver vara en skicklig och självständig problemlösare som klarar av en utmanande miljö där det tidvis är mycket högt tryck och andra tider lugnare och då behöver du vara en ”self starter” som jobbar förebyggande. Detta kan inkludera allt från att förbereda nästa klass, prata med medlemmar om deras träning och tvätta handdukar.

Detta är en roll där du spenderar mycket tid ensam samtidigt som det är en mycket social roll där du träffar, hjälper och pratar med kunder under stora delar av dagen, och det är viktigt att du gillar att kommunicera och ”känna av” folk i alla åldrar.


Ditt närmaste team kommer bestå av personal som jobbar som instruktörer (coachar klasser) och receptionister (som vi kallar ”domestique” efter cykelterminologi). Du rapporterar till vår platschef.


Du behöver kunna prata svenska eller engelska flytande. Det är ett stort plus om du kan båda väl.


Om tjänsten:

- Deltid, 2-5 shift per vecka, 4-8 timmar långa shift
- En del tidiga morgnar, sena kvällar och helger
- Du behöver vara registrerad för f-skatt eller använda ett faktureringsföretag då detta är frilans (inte anställning)

Vi betalar bra och du får såklart gratis träning!


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan till Scott Wallace på legends@studiolechelon.com


BOKA ETT GRATIS pass och bli en starkare cyklist