välkommen in i värmen

testa cykling i världsklass i en vecka


Echelon fyller fem år och vi vill passa på att lyfta våra fantastiska medlemmar och bjuda in nya.

Därför erbjuder vi just nu en gratis prova-på-vecka (utan förpliktelser), som sedan följs av att du får 20% rabatt på medlemskap och en gratis PT-timme om du väljer att bli medlem!

Läs mer och anmäl dig nedan så hjälper vi dig igång.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter.

Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.

Fem år av tuff cykling och enastående gemenskap. Det firar vi med att bjuda på en gratis prova-på-vecka! Ta chansen och upptäck vad studion kan göra för dig och din träning.

En sak är säker - du kommer längre i sällskap av likasinnade än på egen hand. Vad får dina cyklisthorn att växa? Är det starkingen på cykeln bredvid? Är det att bli stöttad av en coach?

Vad medlemmarna säger:
Echelon är sällskap av likasinnade.
Echelon är en stor familj.
Echelon är sanningen i vitögat.
Echelon är vänner för livet.
Echelon är ett av mina bästa beslut.

Som grädde på moset - väljer du sedan att bli medlem får du 20% rabatt på ditt medlemskap PLUS en gratis konsultation med en av våra personliga tränare. Ett upplägg som kan göra sommaren 2024 till din bästa cykelsommar någonsin.

Välkommen in!

testa cykling i världsklass i en vecka

ditt echelon
i en vecka

VIDEO

SE DIN STUDIO

TRÄNINGEN

SE DIN CYKELSAL

I våra anläggningar på Östemalm hittar du moderna Wattbike-cyklar som står dig till förfogande och här coachar några av Sveriges främsta instruktörer. 

SÅ TRÄNAR DU

KONDITIONSTRÄNING i EN KLASS FÖR SIG

Till skillnad från andra ställen kommer du att veta i förväg vad du kan förvänta dig av varje klass. Inga överraskningar, bara konditionsträning i världsklass.

INGEN FRÅGA ÄR FÖR SVÅR

VANLIGA FRÅGOR

Ditt första besök

Kom gärna i god tid till din första klass, 15-20 minuter innan klassen börjar är bra. Anmäl dig i receptionen. Vi tar dina uppgifter, förbereder din profil, visar studion och din cykel och introducerar hur klassen funkar.

Hur ska jag klä mig?

Du får klä dig precis hur du vill. Har du cykelkläder så är det bra och skönt för baken. Har du inte det så har vi mjukare sadlar du kan välja. Passen är svettiga så välj kläder därefter. Om du har cykelskor så funkar både SPD och Look. Har du inte det? Ingen fara. Vanliga gympaskor går också bra.

Hur är stämningen på passen?

Energi, fokus och en ordentlig genomkörare. Varm stämning och fin sammanhållning. Våra coacher går runt i salen och hjälper alla till bästa möjliga träning hellre än att sitta på en egen cykel. Självklart så är musiken anpassad till passen och du kommer snart lära känna de olika coachernas personliga musikstil och hitta dina favoriter.

Hur ser ett typiskt träningspass ut?

Vi börjar alla pass med en uppvärmning. Därefter så börjar vi med passets intervaller. Alla pass ser olika ut, och du kan läsa i schemat vad syftet är med varje pass. Det kan t.ex. vara styrka, uthållighet eller snabbhet. Coachen presenterar även syftet med klassen i början av och under klassens gång. Vi avslutar alltid med en nedvarvning.

BLI EN I GÄNGET
PROVA OSS HELT GRATIS i en vecka

YES, jag vill prova