VIKTIGT MEDDELANDE - 2023-04-30

ECHELON SICKLA
STÄNGER NER

Tyvärr måste vi idag meddela att Echelon i Sickla stänger ned med omedelbar verkan. Du som har tränat på studion i Sickla kommer inte längre kunna göra det från och med måndag 1 maj 2023. Echelon på Östermalm berörs inte av detta utan verksamheten där är stark.

Vi älskar Sickla men tidpunkten för lanseringen blev olycklig och vi drabbades av de ekonomiska motvindar som blåser just nu. Vi är otroligt tacksamma för det mottagande vi har fått av våra medlemmar och för den Echelon-anda och sammanhållning som etablerade sig på studion. 

Det är otroligt tråkigt att vi inte kan fortsätta hålla öppet för dig i Sickla. Vi har gjort allt vi kan men trots det så nådde vi inte fast mark.

Du är istället varmt välkommen till Echelon på Östermalm och sommarens alla utomhusturer. 

Frågor och svar hittar du här nedan.

Jag betalar månadsvis, vad händer nu?
Vi har ställt in din autogiro-dragning för maj, så du har bara betalat för april. Inga fler dragningar kommer göras.

Jag har förbetalat för mitt medlemskap, vad händer nu?
Du kan få träna på Echelon på Östermalm istället. Kontakta dem och säg till att det är det du vill, så ordnar de med det: ostermalm@studiolechelon.com

Jag har klippkort, vad händer nu?
Du kan få träna på Echelon på Östermalm istället. Kontakta dem och säg till att det är det du vill, så ordnar de med det: ostermalm@studiolechelon.com

Hur får jag tillgång till klasserna på Östermalm?
Om du redan är medlem eller har klippkort på Echelon i Sickla, så kan du kontakta Echelon på Östermalm så ordnar de med det. Om du inte är medlem eller har klippkort ännu, utan vill prova först, så anmäler du dig till prova på här: https://www.studiolechelon.com/prova-oss-gratis

Hur får jag tillgång till utomhusturerna?
Om du redan är medlem eller har klippkort på Echelon i Sickla så ska du redan ha möjlighet att boka dessa i appen. Om du inte är medlem eller har klippkort, så behöver du först köpa detta hos Echelon på Östermalm, antingen i appen, på hemsidan eller i receptionen.

Jag har inte möjlighet att träna på Östermalm, vad händer då?
Tyvärr har vi ingen möjlighet att hjälpa dig utöver att erbjuda träning på Östermalm. Har du fler frågor kring detta hänvisar vi till förvaltaren som kommer ta över bolaget. Kontaktuppgifter kommer. 

Vad händer med mina kunduppgifter i ert system?
De kommer raderas.

Varför kommer detta så plötsligt, varför har ni inte berättat?
Vi har jobbat stenhårt för att få verksamheten att funka. Som ni säkert märkt, reducerade vi öppettiderna för att få ner kostnaderna och köpa oss lite mer tid att vända skutan. Men efter det finns det tyvärr inga ytterligare “mellanlägen” i dessa lägen - det finns tyvärr ingen budget för att ha öppet bara för att kunna säga “hej då” under en tid. När man tar beslutet att stänga ner, så måste man göra det omedelbart. 

Hur kontaktar jag er för fler frågor?
Använd gärna formuläret som du hittar här.