Få ut maximalt av träningen inför Vättern hos Studio l’Echelon

Nedräkningen inför Vätternrundan är här, men än finns det tid att förbättra formen. Upptäck Nordens främsta träningscenter för cykling. Hos oss tränar cyklister för att nå sina mål fortare och lättare. Nybörjare eller rutinerad - vår expertis och teknik gör att träningen kan anpassas till just din nivå.

Vi hjälper dig inte bara med tiden på cykeln, utan även med bikefit och mekaniska frågor, träning i gymmet och med att förstå datan och dina resultat. Se studion som ditt lag och vår personal som din tränare som hjälper dig framåt!

Bra och effektiv träning på kort tid.
— Göran Strömstedt

Vätternspecial

Obegränsad träning och tillgång till gym (ordinarie pris 300 kr per klass eller årsmedlemskap fr. 799 kr/mån)

2 veckor 549 kr

3 veckor 1100 kr

4 veckor 1600 kr

Ett gym med fokus på cykling saknades i Stockholm. Echelon har skapat en miljö som hjälper mig att nå mina mål, jag kan träna tidseffektivt i grupp eller på egen hand under kanon-förutsättningar. Utöver det träffar jag likasinnade vilket skapar en positiv stämning.
— René Naarman

Träningsupplägg inför Halv-Vättern: MariLouise Lundberg

Team Studio l’Echelon Stockholm är en grupp som består av tävling/triathlon /gruppcyklister som gemensamt skall nå målet max 4 timmar på Halv-Vättern, vilket innebär en snitthastighet på 38 km/h.

Lagkapten MariLouise Lundberg säger:

“Flera av oss i laget har tillbringat många timmar tillsammans på studion i vinter med deras grymma coacher och bra upplägg för att bygga bästa tänkbara förutsättningar för distanspassen utomhus. Vi fortsätter under våren att komplettera utomhuspassen med att köra wattpass på studion hela laget tillsammans.”

SÅ HUR KÄNNS FORMEN?

“Jag känner mig stark och trygg i klungan denna vår. Jag känner att alla mina timmar har gett resultat och nu fokuserar jag på lagträningen inne och ute plus att jag själv går på spurtpass/styrketräning på onsdagar och yoga på fredagar på studion"

Att träna i grupp är inte bara mycket roligare, du kan oftast motivera dig till det där lilla extra som du inte skulle ha gjort om du var själv.
— Nathalie Eklund

första rundan är alltid gratis - anmäl dig enkelt nedan

Hos oss är första rundan alltid gratis - anmäl dig enkelt genom att fylla i formuläret nedan. Vi visar dig runt när du kommer och om du gillade prova-på-passet så kan du sen i lugn och ro beställa så många veckors träning du vill ha fram till Vätternrundan eller Halv-Vättern.

Namn *
Namn