Road Captain service,
en holistisk analys

Med vår Road Captain Service får du potentialen att komma snabbare och enklare till ditt mål. Det är det bästa sättet att få ut maximalt av din träning hos oss.

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Vad är en road captain service?

En Road Captain - på svenska lagkapten - är en erfaren veteran vars jobb det är att vägleda de andra medlemmarna i ett cykellag.

Vår RC-tjänst ger dig kvartalsvisa träffar med en av våra erfarna coacher för att analysera din träning och din utveckling mot dina mål. Vi granskar din data från föregående period och finjusterar träningen för det kommande kvartalet. Vi diskuterar dina planer, dina styrkor och områden för förbättringar. Du får lite extra motivation och uppmuntran samtidigt som du lär dig mer om wattbaserad träning.

Träff 1: Nuläge och data

Vi tittar på vart du befinner dig nu och dina resultat under den senaste tiden. Vad sticker ut? Vi diskuterar dina kort- och långsiktiga mål och hur du kan anpassa den periodiserade träningsplanen efter just dina mål och förutsättningar.

Träff 2: KOMPLETTERANDE TRÄNING OCH ÅTERHÄMTNING

Coach: Elin Wenneman

Vad behövs förutom tid på cykeln? Tillsammans sätter vi rätt träningsnivå för dina mål och din livssituation och fokuserar på vad som är tillräcklig återhämtning och kompletterande träning i gymmet. Som vanligt tittar vi även på din data från det senaste kvartalet.

Träff 3: Näringslära

Coach: Darren Stephenson

Vi går igenom den grundläggande vetenskapen som ofta glöms bort. Vi gör ett nedstick i hur du äter idag och försöker hitta små ändringar som kan ge bättre förutsättningar. Darren är triathlet på elitnivå och kommer i vår bli klar med sin kandidatexamen i näringslära från Uppsala Universitet. Som vanligt tittar vi även på din data från det senaste kvartalet.

Träff 4: teknik

Coach: Selby Marshall

Vi fokuserar på teknik och position på din wattbike för att få ut maximalt av passen och undvika skador. Förbättrad pedalteknik kan ge stora vinster i effektivitet och hur du presterar både inne och utomhus. Som vanligt tittar vi även på din data från det senaste kvartalet.

Vanliga frågor

Vad kostar det och hur betalar jag?

Det kostar 2500 kr för fyra träffar. Du kan betala i förväg när du bokar för hela året eller betala 208 kr per månad.

Hur lång är varje träff?

45-60 minuter

Vad får jag med mig från varje träff?

Varje träff kommer ge dig mycket intressant att fundera över och vi kommer ge dig tips på hur du implementerar det i just din vardag. Träffarna bygger på samtal och att du tar till dig det du vill. Vill du sedan gå vidare inom ett visst område och få t.ex. en komplett kostplan, personlig träning eller bikefit så ordnar vi det utan problem, som en separat tjänst ovanpå Road Captain-träffarna.

Vem passar denna tjänst för?

Detta är för dig som ibland känner att du undrar över vissa saker när du läser din rapport som du får efter varje klass; som inte riktigt känner att du får den utveckling du önskar från din träning; som satsar mot något nytt; som precis har börjat och vill ge dig själv en flygande start; som tränar något ensidigt eller skulle må bra av ett mer holistiskt träningssätt.

JAG ÄR INTRESSERAD

Berätta mer om hur en Road Captain kan hjälpa mig.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.

PRISEXEMPEL

Tjänst
Pris
Bindning
Hugo nivå 1
900 kr
3 mån
Hugo nivå 2
1500 kr
3 mån
Hugo nivå 3
3000 kr
6 mån
Pål nivå 1
2000 kr
3 mån
Pål nivå 2
3000 kr
6 mån