BASE BUILDER!

STYRKETRÄNING I GRUPP

TERMIN 1: HÖST

Echelon Small Group Training startar igen! Innesäsongen är här, nu är det viktigt att göra de pass som ger dig bäst förutsättningar för nästa säsong. Gör din cyklistkropp en tjänst genom att grunda med den styrketräning som dina ben, senor och muskler behöver för att prestera som bäst och hålla dig skadefri under vintern.

Vi tränar tillsammans i grupp om max 6 deltagare, med tid över för individuell återkoppling. Tid per pass är 45 minuter.

LEDARE: Jacob Winqvist / Östermalm

VAD: Strukturerad träning i liten grupp över åtta pass med fokus på styrka och rörlighet

ÖSTERMALM: Start 27 oktober, Torsdagar 07.00 till 07.45

ANTAL GÅNGER: 8 tillfällen (med fortsättning i Januari)

PRIS: 
2995 kr per person

Plats väljs efter bokning i kommunikation med ledare.

Vad innebär TRÄNINGEN?

Smågruppsträningen löper under hela innesäsongen och startar i mitten av oktober. Under den första basperioden (Höst) om 8 veckor får du lära dig god teknik för styrketräning. Vi fokuserar på övningar som ger mest effekt för cyklingen, tillsammans med lite variation för att utmana kropp och sinne.

Du lär dig att hantera styrketräningens olika verktyg, skivstång, hantlar, kettlebells och kroppsvikt. Vad är en bra övning, hur ska träningen kännas, hur vet jag om träningen har effekt? Det är alla frågor som vi söker svar på under träningen och mer.

Nytt för i år att vi kommer erbjuda en andra basperiod som börjar i mitten av januari går vi vidare mot mer konkreta styrkemål och träning för att lyfta cyklingen till nya nivåer. Med hela första basperioden i kroppen kan vi fortsätta att göra dig ännu starkare från försäsong till utepremiär.

På passen fokuserar vi på att göra dig till en starkare cyklist. Du går därifrån med ny kunskap och kanske lite träningsvärk. Jacob Winqvist, Personlig Tränare

SOLID GRUND

Träningen är utformade för att ge dig en solid grund för styrketräning, bland annat genom att förbättra din lyftteknik och förståelse för träningens plats i din cykelträning.

NÅ DINA MÅL SNABBARE

Detta är ett perfekt sätt att lägga till en extra växel i din cykelträning. Genom att lägga till lite styrka i din träningsplan ökar din totala muskel-, sen- och benstyrka, samt att du minskar risken för skador.

PERSONLIG TRÄNING I GRUPP

Vi håller till i gymmet på Echelon, i en säker och rolig miljö i små grupper som ger upplevelsen av personlig träning snarare än gruppträning.

INKLUDERAT

Strukturerad träning i liten grupp
8 tillfällen á 45 minuter
Max 6 deltagare
Dedikerat gym
Individanpassning och stöd

JA, DAGS ATT TRÄNA STYRKABOKA MIN PLATS

BOKA MIN PLATS NU