Cykla tillsammans på Studio l’Echelon

Foto Tobias Björkgren

Foto Tobias Björkgren

Kom och testa vad det handlar om utan kostnad

Studio l’Echelon erbjuder Stockholms alla cyklister en helt ny nivå av träning - oavsett din egen nivå.

Vi vet vilka problemen är som försvårar träningen och sänker resultaten. Brist på tid, väder, trafik, mörker, fel upplägg, felsatsningar, otillräcklig data och utrustning - vi har löst allt detta och utvecklat ett helhetskoncept där ett individanpassat upplägg möter maximalt utbyte och gemenskap. Du når din fulla potential snabbare, på tider som passar dig, tillsammans med likasinnade.

Vinterträningsprogram, Vätternrundan, eller bara ha roligt

Vi erbjuder vinterträningsprogram som sedan följs av förberedande program inför vårens, sommarens och höstens utomhuslopp. Har du redan ett eget program, hjälper vi dig följa det med den bästa tekniken och coachningen.

Men även om du inte satsar på ett lopp, så finns det klasser och inspiration för dig som vill hålla formen eller förbättra något specifikt, och som vet fördelarna med att träna ihop och under proffsig coachning.

Våra instruktörer fokuserar till 100% på dig under varje pass, och coachar på fötterna istället för från sadeln. Som en riktig coach. Vi möts på din nivå.

Prova på-erbjudande till dig som är medlem i Team Ljungskog

  1. Kom in och kör en gratis testklass när det passar dig

  2. Gillar du vad du ser och vill köra mer, så kan du beställa en rabattkod på två prova-på-veckor nedan

  3. Är ni sedan flera som vill cykla regelbundet tillsammans hos oss finns det ett par olika möjligheter och erbjudanden. Kom och prata med oss i receptionen eller skicka ett mejl contact@studiolechelon.com

Ja tack, skicka Team Ljungskog rabattkod för två testveckor till mig