group ride smiling.jpg

studio l’echelon

By cyclists for cyclists

CYKELTRÄNING INOMHUS FÖR ATT PRESTERA UTOMHUS

Vi är ett komplett träningscenter för ALLA cyklister. Vårt mål är att hjälpa dig bli den bästa cyklisten som du bara kan bli. Vare sig du är utomhuscyklist eller mest gillar spinning, så erbjuder vi nästa nivå av cykelträning.

L’Echelon är belägen på Nybrogatan 74, Östermalm. Under ett och samma tak erbjuder vi allt för din cykling: en toppmodern cykelsal, wattbaserade träningsklasser för såväl nybörjare som för erfarna, ett boutique-gym, sport science testing, bike fitting samt tillgång till personliga tränare, fysioterapeuter och medicinsk personal.

Cyklister stöttas av erfarna och passionerade instruktörer och personal som brinner för att hjälpa cyklister nå sin fulla potential i en positiv, säker och stimulerande miljö.

Våra klasser och träningsprogram lämpar sig för alla cyklister oberoende av nivå eftersom vi individanpassar all träning. Det innebär att du alltid kan vara säker på att du tränar på just din nivå och på samma intensitet som övriga deltagare i klassen – oavsett kondition och erfarenhet.

Första rundan gratis

Klart man vill prova något innan man köper!

Hos oss är första rundan alltid gratis. Du anmäler dig enkelt till din första klass här. Vi visar dig runt när du kommer och ser till att ställa in ditt system och cykel efter just din förmåga.

När vill du komma på din träning *
När vill du komma på din träning

Ett gym med fokus på cykling saknades i Stockholm. Echelon har skapat en miljö som hjälper mig att nå mina mål, jag kan träna tidseffektivt i grupp eller på egen hand under kanon-förutsättningar. Utöver det träffar jag likasinnade vilket skapar en positiv stämning.
— René Naarman, triathlet