Coming soon

VI ÖPPNAR I sICKLA

Vi presenterar stolt din nästa studio för cykelträningenI september slår vi upp dörrarna för vår andra studio. Den här gången i Sickla köpkvarter.

Ställ dig på vår väntelistan inför lanseringen redan nu för exklusiva nyheter, inbjudning till lansering och träningserbjudanden.

Vi ses i september!

Tack! Vi återkommer när vi närmar oss öppning!
Oj, något gick fel. Pröva igen.

CYKELTRÄNING INOMHUS
FÖR ATT PRESTERA UTOMHUS

Vi är ett komplett träningscenter för ALLA cyklister.

Vårt mål är att hjälpa dig bli den bästa cyklisten som du bara kan bli. Vare sig du är utomhuscyklist eller mest gillar spinning, så erbjuder vi nästa nivå av cykelträning.

Sedan november 2018 har vi funnits på Nybrogatan 74 på Östermalm, och nu öppnar vi snart i Sickla!

ANPASSAT FÖR DIG

Våra klasser och träningsprogram lämpar sig för alla cyklister oberoende av nivå eftersom vi individanpassar all träning. Det innebär att du alltid kan vara säker på att du tränar på just din nivå och på samma intensitet som övriga deltagare i klassen – oavsett kondition och erfarenhet.

ALLT UNDER ETT TAK

Under ett och samma tak erbjuder vi allt för din cykling: en toppmodern cykelsal med wattbaserade träningsklasser för såväl nybörjare som för erfarna, ett boutique-gym, sport science testing, bike fitting samt tillgång till personliga tränare, fysioterapeuter och medicinsk personal.

I HJÄRTAT  AV SICKLA

Vad säger våra medlemmar

ETT NYTT KAPITEL i SVENSK CYKLING

Vårt mål är att etablera marknadens ledande träningscenter för cyklister. Genom att erbjuda den bästa miljön, tekniken och personalen kommer vi höja nivån på ochkännedomen om cykling som sport i Sverige och göra dig till en snabbare cyklist.

Är du med?

Selby, Lina & David

YES, JAG VILL 
TRÄNA I SICKLA
JAG VILL VARA FÖRST

ANMÄL MIG NU