Första rundan är alltid gratis - boka prova-på-pass här

Välkommen till Studio l’Echelon! Vi är här för dig som har siktet ställt på att bli en bättre cyklist, gillar att gå på spinning, tränar inför Vätternrundan eller kanske något annat lopp eller bara bli starkare och uthålligare.

Klart man vill prova något innan man köper! Hos oss är första rundan alltid gratis - ta en titt på vårt schema och anmäl dig enkelt till din första klass här. Vi visar dig runt när du kommer och ser till att ställa in ditt system och cykel efter just din förmåga. Efter det kan du hoppa på en två veckor lång testperiod om du gillar’t.

Namn *
Namn
Datum som du vill komma
Datum som du vill komma

Hur funkar det att träna hos Studio l’Echelon?

Det finns mycket information här på hemsidan, tex Att träna med oss, eller se vårt Schema, eller läs om vårt Vinterträningsprogram.

Du kan följa vårt träningsprogram, eller ditt eget (och vi kan hjälpa dig välja de pass som stämmer överens med ditt upplägg) eller bara komma på de pass som tilltalar dig, eller träna själv under “egenträningstid”.

Vi hjälper dig inte bara med tiden på cykeln, utan även tid i gymmet och att förstå datan och dina egna resultat. Se studion och vår personal som ditt lag och din tränare som hjälper dig framåt!

puttes back and wall display.jpg

Träning i världsklass, oavsett nivå

Eftersom vi själva är cyklister förstår vi vikten av att kunna planera sin träning. Vi schemalägger våra klasser utifrån träningsupplägg, till exempel VO2 max, Sweet Spot Base och liknande. Till skillnad från andra ställen kommer du att veta i förväg vad du kan förvänta dig av passet. Inga överraskningar, bara träning i världsklass.

nathalie changing resitance.jpg

Landsväg, spinning, MTB, triathlon…

Vi hjälper alla typer av cyklister – oavsett om du föredrar landsväg eller grus, triathlon eller mountainbike, cykelcross eller bancykling, inomhus eller utomhus. Klasserna i vårt cykellabb fokuserar på alla områden som krävs för att du ska kunna prestera bra på cykeln och fungerar oavsett din nuvarande erfarenhet och kondition. Vi har coachade klasser och egen träningstid. Våra instruktörer coachar på fötterna, inte från sadeln, för att kunna ge dig och DIN träning fullt fokus.

post ride data on phone.jpg

Digitaliserad träning

Vårt systen och WattBike-cyklarna samlar in all din effekt- och kadensdata vilken sedan sammanställs och visas framför dig. Cyklarna ger dig också en pedalteknik-analys i realtid som visas på skärmen för varje cykel. Datan levereras till din mejl efter passet, samt direkt till Training Peaks, Strava, Today's Plan m.fl. om du vill.