Program Öppet Hus 30 mars

Varmt välkommen att komma förbi vilken tid du vill och stanna hur länge du vill, vare sig du föranmält dig eller inte. Vi finns här under hela dagen för att prata träning på cykeln eller i gymmet, så det är bara att hugga tag i någon av oss iklädd Echelontröja. Vi bjuder på dryck och snacks och information om vårens program.

Lite ur vad som händer under dagen:

kl 14.30

Vi öppnar portarna! Kom och ta en dryck, titta på våra lokaler, eller byt om till klassen som börjar kl 15 om du vill vara med där.


kl 15

Johan Hellström från Concept ger en WattBike Masterklass - se bild nedan.

BOKA PLATS HÄR

Om det blir fullbokat kommer vi tillämpa väntelista och ge förtur till nya besökare. Max antal personer: 25.

masterclass.jpg

kl 16.20

Föreläsning om POLARISERAD TRÄNING BLIR ALLTMER POPULÄRT - VAD HANDLAR DET OM OCH VILKA ÄR METODERNA? Johan Hellström föreläser och svarar på frågorV


Jessica Claren bjuder på en försmak av klasserna hon kommer ge på tisdagskvällar i vår - EN KLASS MED FOKUS PÅ MOUNTAINBIKE!

Vi har fått in många önskemål från mountainbikeåkare att erbjuda klasser med fokus på MTB, och Jessica var inte sen med nappa och utveckla ett program som tar dig hela vägen till cykelvsan. Kom och utvecklas inom MTB med Jessica!

BOKA HÄR

Om det blir fullbokat kommer vi tillämpa väntelista och ge förtur till nya besökare. Max antal personer: 25.

kl 17

coxa-1-8.jpg

JESSICA CLAREN

Jessica Clarén gör allt med hjärta, kärlek och fingertoppskänsla. Hon har coachat och jobbat med träning sedan slutet av 90-talet. Hon är grundare av SHE RIDES och Team She Rides pwrd by Scott samt StrongHer ambassadör. Jessica kombinerar sin egen elitsatsning med att vara coach hos Guided Heroes och coach hos Studio l’Echelon samtidigt som hon brinner för att få fler kvinnor att hitta till cykelsporten. Jessica kan det mesta om träningslära, effekt och hur du tränar smartast efter dina egna förutsättningar.

Paneldiskussion - Varför behövs inhomhusträning under vår och sommar? Vad tränar jag bäst ute, och vad tränar jag bäst inne? Vi diskuterar träningslära, preferenser, tid, livspussel och att bli effektivare i sin träning.

I panelen:

Nathalie Ekström - cykelcoach, naprapat, elitsatsande cyklist

Jessica Claren - presenterad ovan

Johan Hellström - presenterad ovan

Viktor Ehrnholm Larsson - personlig tränare och specialist inom sport science testing, coach och f.d. elitsimmare

kl 17