Våra medlemskap och priser

Här hittar du alla våra priser och olika medlemskap. Köp kan ske via länkarna eller om du laddar ner vår Studio l'Echelon-app - det enklaste och snabbaste sättet att hitta och boka dina träningspass på!

Dina prova-på-möjligheter

Echelon_symbol_svart.png

första rundan är gratis

Att det är bra att prova något innan du köper det har vi förståelse för. Därför erbjuder vi alla nya cyklister den första rundan gratis. Ta en titt på vårt schema, hitta en klass som passar dig och klicka sedan på BOKA nedan. Enkelt, snabbt och helt utan förpliktelser. Vi kommer visa dig runt och ta väl hand om dig under ditt första besök.

Echelon_symbol_guld.png

prova på TVÅ VECKOR

När du har utnyttjat din kostnadsfria provtur, har vi ett engångserbjudande på två testveckor, vilket ger dig möjlighet att uppleva fördelarna med obegränsad cykling i två veckor.

549 kr

Echelon_symbol_rosa.png

Fler möjligheter

Är ni en grupp som tränar ihop? Kanske ett lag i en annan sport som ishockey, fotboll, skidor.

Letar ditt företag efter intressant gruppträning?

Är ni en grupp som tränar inför ett visst cykellopp?

Kontakta oss så visar vi dig runt och hittar ett bra upplägg!


Medlemskap och “pay as you go”

Studio L-Echelon-50623.jpg

köpa klass för klass

Om du inte vill vara medlem utan bara “pay as you go”, så är detta ett enkelt alternativ. Köp en Single Ride och den krediteras till ditt konto, redo att användas när du vill boka en klass. 300 kr per klass.

Studio L-Echelon-50679.jpg

steel 799 kr

Årsmedlemskapet för dig som inte vill komma lika ofta men ändå ha vill ha alla förmåner som en medlem får och med viss flexibilitet under säsongerna.

Med Steel årsmedlemskap får du 52 pass per år att bruka som du vill. 1 pass i veckan hela året, eller kanske två pass i veckan halva året och inte alls andra halvan, eller hur många pass i veckan du vill. Då kostar varje pass 184 kr (ord. pris 300 kr). Betala 799 kr per månad, eller 9 500 kr för allt i förväg.

Studio L-Echelon-50735.jpg

Scandium 1099 kr

Vårt mest populära årsmedlemskap med obegränsad tillgång till alla klasser, träningsprogram och gymmet till ett kraftigt reducerat pris och full säsongs-flexibilitet.

Många cyklar inte inomhus lika mycket året runt. Scandium blir det mest prisvärda alternativet för dig som exempelvis kommer in 3 gånger i veckan under oktober till april, 1 gång i veckan under maj till september men inte alls under 5 veckor*. Då kostar varje pass ca 120 kr (ord. pris 300 kr). Betala 1099 kr per månad, eller 13 000 kr för hela året i förväg.

Studio L-Echelon-50615.jpg

scandium trekvart

Vill du utnyttja allt vad vi har att erbjuda men inte på sommaren? Scandium Trekvart är ett medlemskap som pausas mellan 1 juni och 1 september varje år. Det kostar 1399 kr i månaden, och har ett inbyggt lojalitetsprogram som gör att det kostar 1299 kr i månaden andra året, och 1199 kr tredje och alla efterkommande år. Oavsett när du köper medlemskapet löper det i 9 månader, med paus på sommaren.

Studio-Lechelon-interior-121 1.jpg

Titanium 1399 kr

Vårt främsta premiummedlemskap där du inte bara har tillgång till hur många klasser du vill, utan även en bikefit ingår och skoförvaring och handuk. Du får 20% rabatt på massage, naprapat, Sport Sciene Testing och PT.


* Alla våra medlemskap är årsmedlemskap och uppbyggda enligt principen att det ska vara prisvärt att träna olika under olika säsonger. Alla vet att cyklister cyklar mer ute på sommaren än på vintern. Våra årsmedlemskap är prisvärda även när man inkluderar detta faktum. På sommaren erbjuder vi dessutom utomhusträning i grupp. Du har givetvis ångerrätt innan första månaden är slut. Du kan läsa villkoren för varje typ av medlemskap här.


De två främsta anledningarna till att vi har årsmedlemskap hellre än säsongskort är: 1. Våra klasser är säsongsanpassade och även under utomhussäsongen erbjuder vi gemenskap och tidseffektiv träning ute och inne. 2. Vi vill ha de bästa instruktörerna och kunna ge dem stabilitet och anställning året runt och inte bara säsongare. För dina pengar får du träning i världsklass!
— Selby Marshall