fredrikshof+logga.png
Vätternrundan.png
Team-L-Echelon-446 1.jpg

Bli en starkARE cyklist

ÖPPET HUS PÅ STUDIO L’ECHELON FÖR FREDRIKSHOFS MEDLEMMAR

Uppstartsmöte för Fredrikshofs Vättern-grupper 9/10 kl 19.30

Den 9 oktober öppnar vi dörrarna på vid gavel för alla Fredrikshofs medlemmar kl 19.30. Fredrikshof har preliminärbokat onsdagar kl 19.30 för gruppträning för sina VR-grupper och andra Hofvare som vill träna periodiserat under hösten, vintern och våren. Denna kväll får du prova på en klass helt gratis, samt höra om upplägget och hur vi anpassar upplägget efter just ditt och din grupps mål. Som VR-grupp kommer denna gruppträning ytterligare sammansvetsa er och när våren och ute-träningarna kommer, kommer ni ligga steget före.

OAVSETT OM DITT MÅL ÄR VÄTTERN ELLER INTE, ÄR DETTA PERIODISERAD GRUPPTRÄNING SOM KOMMER GÖRA DIG TILL EN STARKARE CYKLIST I SOMMAR

GRATIS ANMÄLAN, INGA FÖRPLIKTELSER

NAMN *
NAMN
Studio-LEchelon-open-house-56.jpg

GRATIS PROVA-PÅ klass

Kom och träna gratis! Kl 19.30 samlas vi för en snabb genomgång, och sedan kan de som vill test-köra en klass som ger en försmak av träningen vi erbjuder. Ta med cykelskorna!

Studio-LEchelon-open-house-72.jpg

VI GÖR DIG SNABBARE INFÖR VÄTTERN

Tiden spelar in - desto mer tid du har att träna, desto mer kan du träna utomhus. Är du tidsfattig kan du ofta åstadkomma mer inomhus. Hör vad tränare och proffs-satsande cyklister har att säga om hur vi förbereder dig för ditt Vätternmål.

instructor+cheering+rider+on.jpg

erbjudanden

Om du sedan bestämmer dig för att träna hos oss 2019/2020, väljer du det sätt som passar dig bäst. Träna hos oss på “pay as you go”-basis, dvs betala gång för gång. Eller lös ett medlemskap med Fredrikshof-rabatt (upp till 20%) och träna från 639 kr i månaden.

Studio-LEchelon-open-house-38.jpg

Möt vår personal

Kom till Studio l’Echelon och möt vår personal. Vi berättar hur vi hjälper dig bli en bättre cyklist.

Studio-Lechelon-interior-5 1.jpg

Se våra lokaler

Ta en rundtur i våra toppmoderna lokaler där allt är anpassas till cyklister som vill nå längre.