Team-L-Echelon-446 1.jpg

LANSERING AV ECHELONS TRÄNINGSPROGRAM TILL VÄTTERN 2020

SAMT INFORMATION OM VÅR SUB-9 GRUPP, SOM VI ARRANGERAR STARTPLATS, TRÄNING, RESA OCH BOENDE ÅT!

Efterfrågan har varit stor - så här kommer en repris för er som inte fick plats på förra mötet!

Uppstartsmöte för dig som vill träna inför Vättern

Den 29 oktober öppnar vi dörrarna på vid gavel IGEN för alla Vättern-intresserade kl 19.00. Detta är kvällen för dig som vill träna periodiserat och har ditt sikte ställt på Vätternrundan 2020. Oavsett om ditt mål är att "bara" slutföra, sätta nytt PB, eller hjälpa till att ta ditt lag mot ett visst mål, så kan vi hjälpa dig. Du får prova på en klass helt gratis (ta med cykelskorna), samt höra om upplägget och hur vi anpassar upplägget efter just ditt mål.

Dessutom, är du intresserad av att vara med i en sub 9-grupp från Echelon som förutom grym coachning även får startplats, resa och logi arrangerat av oss, så finns den möjligheten också. Mer information under kvällen!

GRATIS ANMÄLAN, INGA FÖRPLIKTELSER. ALLA VÄLKOMNA, VARE SIG DU ÄR MEDLEM ELLER INTE!

JA TACK, JAG VILL KOMMA:

NAMN *
NAMN
Jag vill i mitt tacktal efter Vätternrundan särskilt lyfta fram Studio l’Echelon för att jag lyckades gå under 8 timmar
— Simon Kling
Studio-LEchelon-open-house-4.jpg

GRATIS PROVA-PÅ klass

Kom och träna gratis! Kl 19.00 samlas vi för en snabb genomgång, och sedan kan de som vill test-köra en klass som ger en försmak av träningen vi erbjuder. Ta med cykelskorna!

Team-L-Echelon-435+1.jpg

VI GÖR DIG SNABBARE, Snabbare

Tiden spelar in - desto mer tid du har att träna, desto mer kan du träna utomhus. Är du tidsfattig kan du ofta åstadkomma mer inomhus. Hör vad tränare och proffs-satsande cyklister har att säga om hur vi förbereder dig för ditt Vätternmål.

instructor+cheering+rider+on.jpg

erbjudanden

Om du sedan bestämmer dig för att träna hos oss 2019/2020, väljer du det sätt som passar dig bäst. Träna hos oss på “pay as you go”-basis, dvs betala gång för gång. Eller lös ett medlemskap och träna för från 799 kr i månaden.

47048445_549014065564290_2518611540119126016_n.jpg

Möt vår personal

Kom till Studio l’Echelon och möt vår proffsiga personal, som själva är cyklister. Vi berättar hur vi hjälper dig mot dina mål.

Studio-Lechelon-interior-9 1.jpg

Se våra lokaler

Ta en rundtur i våra toppmoderna lokaler där allt är anpassat till cyklister. Här finns 40 cyklar, gym, bastu, och tjänster som bikefit, personlig träning, naparapat och massage.

Den BÄSTA träningsstudion jag någonsin tränat på! Den personliga servicen och kulturen ni förmedlar när man kommer ner för trappan är helt unik - jag har aldrig upplevt den någon annanstans! Och jag kan berätta att jag rekommenderar ALLA jag träffar som gillar att cykla att börja träna hos er!
— Anna Alicedotter