Endast 99 kr för två prova-på-veckor under hela augusti!

Träna med oss - vilket är ditt mål?

Vår filosofi bygger på att periodisera din träning. Att periodisera träningen innebär att man delar upp träningen i olika block baserat på intensitet och träningseffekt. Det är under viktiga nyckelpass som V02 Max, anerob tröskel och styrkeuthållighet som l’Echelon kommer in i spelet och hjälper dig att få rätt kvalitet och balans under olika periodiseringsblock. Tillsammans med distanspass ute när vädret tillåter kommer du få en tillvänjning av din muskulatur och öka din kapacitet på cykeln.

Inte så intresserad av vad periodisering, anerob tröskel och allt annat betyder? Det kommer du INTE vara ensam om hos oss i höst! För den som vill är det bara att låta instruktörerna ta hand om den biten, och det enda du behöver göra är att komma på de klasser som passar in i ditt livspussel. Resultaten kommer komma!

Rivstarta säsongen med oss och spara pengar. Under augusti månad kostar prova-på-veckorna bara 99 kr, och dessutom får du första månaden gratis om du blir medlem innan den 14 september.

1. HELA AUGUSTI – TVÅ VECKORS PROVA-PÅ-MEDLEMSKAP FÖR ENBART 99 kr

2. BLI MEDLEM INNAN DEN 14 SEPTEMBER OCH FÅ FÖRSTA MÅNADEN GRATIS.

Läs mer här >>>