Team Studio l'Echelon Stockholm - lagkapten MariLouise Lundberg har ordet

"Efter att ha kört (rätt hårt) under hela hösten/vintern är det dags att få kvitto: har jag enbart bromsat upp åldrandet eller har jag byggt upp bättre cykelben/kraft/styrka med alla mina timmar på l’Echelon?

Idag var det dags att köra ett distanspass utomhus med detta grymma gäng som skall köra HalvVättern på 4 timmar under namnet Team Studio l’Echelon Stockholm.

Vi är en grupp som består av tävling/triathlon /gruppcyklister som gemensamt skall nå målet max 4 timmar på halvvättern, vilket innebär snitt 38 km/h.

Det är inte bara jag som tränat på studion utan flera av oss har tillbringat många timmar tillsammans med deras grymma coacher och bra upplägg för att bygga bästa tänkbara förutsättningar när det väl är dags för distanspass utomhus. Vi har/kommer även framöver som ett team köra wattpass på studion.

Så hur gick det idag? 

Jag kände mig stark och trygg i klungan. Jag känner att alla mina timmar har gett resultat och nu är det dags för nivå 2 vilket innebär mycket utomhusträning men jag adderar till spurtpass/styrketräning i gymmet och yoga vilket kommer ingå i Studio l’Echelons veckoschema från denna vecka!" 

Text och foto MariLouse Lundberg.

Hur känns formen?


Berätta för oss om inomhusträningen i vinter har gjort skillnad när du börjar cykla ute! 

Skicka ett mejl, lägg upp en bild och text på Facebook eller Instagram och tagga oss, prata med oss när du kommer till studion - gör hur du vill, men BERÄTTA! Det är avgörande för vår utveckling att vi får höra dina tankar.