Allt du behöver veta om vårens klasser

På söndagmorgnar kör vi utomhus kl 8. Och på eftermiddagarna spurtträning inomhus som följs av gruppträning i gymmet - ytterst personlig träning med bara 6 personer i varje grupp. Och det är bara början, vårens nyheter är många

Alla detaljer nedan.

Våren klasser - vad handlar de om?

Detta är endast ett axplock av våra klasser. Se hela schemat här. Några av våra nyheter:

SPURT OCH STYRKA I KOMBINATION 
Vi har en spännande kombo på schemat på onsdagar och söndagar - sprint på cykeln och styrka i gymmet. Boka först in dig på sprint-klassen och sen på styrke-klassen, så får du en timmes mycket effektiv och skräddarsydd träning. Givetvis kan du även välja bara del 1 eller del 2. Boka här (max 6 personer)

DEL 1: Spurt-träning med Peter
- Ett tufft men roligt 30-minuterspass som är ämnat att stärka spurtbenen. Peter Liljeros är nu allmänt känd bland många medlemmar som en j-kel på att kunna peppa på just rätt sätt, precis när det behövs… Som gjort för ett bra spurtpass!

DEL 2: Smidighet och styrka i gymmet med Nicklas eller Viktor
- Detta är verkligen en chans du borde ta! Vart någon annanstans hittar du gymträning specifikt ämnad för cyklister, i små grupper (6 personer) med två av Stockholms duktigaste personliga tränare? 

MTB med Jessica på tisdagar
Elitsatsande cyklisten och galet duktiga coachen Jessica Clarén rivstartade sin MTB-klass i tisdags och landsvägare, stigcyklare och mountainbikare svettades fredligt bredvid varandra. Klassen tränar upp din kapacitet att hantera tempoväxlingar och skiftningar i terrängen - perfekt för MTBare men passar självklart vilken cyklist som helst. Boka här

YOGA på fredag morgon med Elin
En yogaklass med inriktning på yin, vilket är det stilla, det icke presterande och det mjuka, det vill säga något som balanserar cyklingens yang. Vi fokuserar extra på de muskler och leder som cyklister behöver ge lite extra kärlek. Med Elin Wennman, med lång erfarenhet som både cykel och yoga-instruktör. Kan det bli bättre?! Boka här (max 10).

UTOMHUS i grupp på söndagar
På söndagsmorgnar ger vi oss ut för att njuta av formen vi bygger upp i veckorna på studion. Dessa pass är inte coachade på samma sätt som inomhusklasserna, även om en eller flera av våra instruktörer alltid är med och är den som bestämmer rundan och anpassar farten. Det handlar om att ha kul tillsammans och utmanas efter förmåga. Vi kommer leda gruppen på olika tretimmars-turer runt Stockholm, oftast med David i täten och Lyndon längst bak - nobody left behind. Erfaren eller mindre erfaren - kom och kör med oss i sann Echelon-anda! Boka här.

Mer kommer i maj... håll utkik!

Bland annat:
- Toppa formen inför cykelresan eller loppet med Mattias Reck
- Titta på klassiska lopp och cykla samtidigt

MTB med Jessica Clarén på tisdagar. Foto Jessica Clarén.

MTB med Jessica Clarén på tisdagar. Foto Jessica Clarén.