Endast 99 kr för två prova-på-veckor under hela augusti!

Träna med oss - vilket är ditt mål?

Vår filosofi bygger på att periodisera din träning. Att periodisera träningen innebär att man delar upp träningen i olika block baserat på intensitet och träningseffekt. Det är under viktiga nyckelpass som V02 Max, anerob tröskel och styrkeuthållighet som l’Echelon kommer in i spelet och hjälper dig att få rätt kvalitet och balans under olika periodiseringsblock. Tillsammans med distanspass ute när vädret tillåter kommer du få en tillvänjning av din muskulatur och öka din kapacitet på cykeln.

Inte så intresserad av vad periodisering, anerob tröskel och allt annat betyder? Det kommer du INTE vara ensam om hos oss i höst! För den som vill är det bara att låta instruktörerna ta hand om den biten, och det enda du behöver göra är att komma på de klasser som passar in i ditt livspussel. Resultaten kommer komma!

Rivstarta säsongen med oss och spara pengar. Under augusti månad kostar prova-på-veckorna bara 99 kr, och dessutom får du första månaden gratis om du blir medlem innan den 14 september.

1. HELA AUGUSTI – TVÅ VECKORS PROVA-PÅ-MEDLEMSKAP FÖR ENBART 99 kr

2. BLI MEDLEM INNAN DEN 14 SEPTEMBER OCH FÅ FÖRSTA MÅNADEN GRATIS.

Läs mer här >>>

Träna inför Vättern 2020 med oss!

Mycket händer på Studion denna höst. Bland annat drar förberedelserna inför Vättern och Halv-Vättern 202 igång! Vare sig du vill cykla loppet för första gången eller för tionde gången, är du varmt välkommen att prata upplägg och träning med oss. Vi kommer att ta dig mot just ditt mål, steg för steg, vecka för vecka med inspirerande pass och några av Sveriges bästa instruktörer. Läs mer här, och kom in och prata med oss. Om du inte har varit hos oss förut - du vet väl att första passet alltid är gratis?

Team Studio l'Echelon Stockholm - lagkapten MariLouise Lundberg har ordet

"Efter att ha kört (rätt hårt) under hela hösten/vintern är det dags att få kvitto: har jag enbart bromsat upp åldrandet eller har jag byggt upp bättre cykelben/kraft/styrka med alla mina timmar på l’Echelon?

Idag var det dags att köra ett distanspass utomhus med detta grymma gäng som skall köra HalvVättern på 4 timmar under namnet Team Studio l’Echelon Stockholm.

Vi är en grupp som består av tävling/triathlon /gruppcyklister som gemensamt skall nå målet max 4 timmar på halvvättern, vilket innebär snitt 38 km/h.

Det är inte bara jag som tränat på studion utan flera av oss har tillbringat många timmar tillsammans med deras grymma coacher och bra upplägg för att bygga bästa tänkbara förutsättningar när det väl är dags för distanspass utomhus. Vi har/kommer även framöver som ett team köra wattpass på studion.

Så hur gick det idag? 

Jag kände mig stark och trygg i klungan. Jag känner att alla mina timmar har gett resultat och nu är det dags för nivå 2 vilket innebär mycket utomhusträning men jag adderar till spurtpass/styrketräning i gymmet och yoga vilket kommer ingå i Studio l’Echelons veckoschema från denna vecka!" 

Text och foto MariLouse Lundberg.

Hur känns formen?


Berätta för oss om inomhusträningen i vinter har gjort skillnad när du börjar cykla ute! 

Skicka ett mejl, lägg upp en bild och text på Facebook eller Instagram och tagga oss, prata med oss när du kommer till studion - gör hur du vill, men BERÄTTA! Det är avgörande för vår utveckling att vi får höra dina tankar.