Studio L-Echelon-50623.jpg

Studio l’echelon

By cyclists for cyclists

TRÄNA INOMHUS FÖR ATT PRESTERA UTOMHUS

Vi är ett komplett träningscenter för ALLA cyklister. Vårt mål är att hjälpa dig bli den bästa cyklisten som du bara kan bli. Vare sig du är utomhuscyklist eller mest gillar spinning, så erbjuder vi nästa nivå av cykelträning.

L’Echelon är belägen på Nybrogatan 74, Östermalm. Under ett och samma tak erbjuder vi allt för din cykling: en toppmodern cykelsal, wattbaserade träningsklasser för såväl nybörjare som för erfarna, ett boutique-gym, sport science testing, bike fitting samt tillgång till personliga tränare, fysioterapeuter och medicinsk personal.

INGET liknande finns i Sverige.

Cyklister stöttas av erfarna och passionerade instruktörer och personal som brinner för att hjälpa cyklister nå sin fulla potential i en positiv, säker och stimulerande miljö.

Våra klasser och träningsprogram lämpar sig för alla cyklister oberoende av nivå eftersom vi individanpassar all träning. Det innebär att du alltid kan vara säker på att du tränar på just din nivå och på samma intensitet som övriga deltagare i klassen – oavsett kondition och erfarenhet.