GRATIS ÖPPET HUS 19-25 SEp

BLI EN STARKARE
CYKLIST

PROVA VÅR TRÄNING
på DINA villkor

Den 19-25 september slår vi upp portarna så att du som inte är medlem kan få prova på om Studio l’Echelon är något för dig.

Med ett gratis gäst-klippkort kan du boka in dig på klasser på samma sätt som en medlem och få tillgång till allt som en medlem har tillgång till. Kom på en eller flera klasser, upptäck gymmet, lär känna våra coacher och hela teamet på Echelon!

Genom ett unikt system och cyklar i världsklass kan vi anpassa varje pass till just din nivå. Träning för proffs, tillgängligt för alla.

Redo att boka din plats? Lämna dina uppgifter så skickar vi mer information hur du får tillgång till ditt klippkort.

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Du har fått mer information om din anmälan i din inkorg.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.
VIDEO

EN STUDIO 
FÖR RESULTAT

NÅ DINA MÅLA

CYKELTRÄNING FÖR 
DINA MÅL

Det finns coachade klasser, icke-coachade klasser och så kallad "egen-tränings-tid" på olika tider. Antingen tränar du helt enkelt på de tider som passar dig bäst, eller så följer du vårt träningsprogram (se träningsplan i menyn) och väljer klasser utefter det. Vi hjälper dig inte bara med tiden på cykeln, utan även i gymmet och att förstå datan och dina egna resultat. Se studion och vår personal som ditt lag och din tränare som hjälper dig framåt!


Träning MED RESULTAT,
oavsett nivå

Eftersom vi själva är cyklister förstår vi vikten av att kunna planera sin träning. Vi schemalägger våra klasser utifrån träningsupplägg, till exempel VO2 max, Sweet Spot Base och liknande. Till skillnad från andra ställen kommer du att veta i förväg vad du kan förvänta dig av passet. Inga överraskningar, bara träning i världsklass.


Landsväg, spinning, MTB, triathloN

Vi hjälper alla typer av cyklister – oavsett om du föredrar landsväg eller grus, triathlon eller mountainbike, cykelcross eller bancykling, inomhus eller utomhus, nybörjare eller elit. Klasserna i vårt cykellabb fokuserar på alla områden som krävs för att du ska kunna prestera bra på cykeln och fungerar oavsett din nuvarande erfarenhet och kondition.

DIN DATA I FOKUS

Vårt system och WattBike-cyklarna samlar in all din effekt- och kadensdata vilken sedan sammanställs och visas framför dig. Cyklarna ger dig också en pedalteknik-analys i realtid som visas på skärmen för varje cykel. Datan levereras till din mejl efter passet, samt direkt till Training Peaks, Strava m.fl.

Success Stories

Vad säger våra medlemmar?

En bästa träningsstudion jag någonsin tränat på! Den personliga servicen och kulturen ni förmedlar när man kommer ner för trappan är helt unik - jag har aldrig upplevt den någon annanstans!

Anna Alicedotter

Ett gym med fokus på cykling saknades i Stockholm. l'Echelon har skapat en miljö som hjälper mig att nå mina mål, jag kan träna tidseffektivt i grupp eller på egen hand under kanon-förutsättningar.

René Naarman
INGEN FRÅGA ÄR FÖR SVÅR

VANLIGA FRÅGOR

Ditt första besök

Kom gärna i god tid till din första klass, 15-20 minuter innan klassen börjar är bra. Anmäl dig i receptionen. Vi tar dina uppgifter, förbereder din profil, visar studion och din cykel och introducerar hur klassen funkar.

Hur ska jag klä mig?

Du får klä dig precis hur du vill. Har du cykelkläder så är det att föredra. Om du har cykelskor så funkar både SPD och Look. Har du inte det? Ingen fara. Vanliga gympaskor går också bra.

Är studion bara för erfarna cyklister?

Studion är för alla cyklister oavsett erfarenhet. Den är även för dig som gillar spinning men kanske inte cyklar ute. Vårt system individanpassar träningen, så att människor av olika förmågor får ut lika mycket av passet, relativt till deras styrka. Hos oss tränar många väldigt duktiga cyklister, och många som är nybörjare och andra som sällan cyklar ute.

Hur "fit" måste jag vara?

Det finns ingen "lägre gräns". Vi lägger in ett tröskelvärde för alla i systemet, från 0 för de som inte har ett tröskelvärde uppmätt ännu, till över 300 för de som lagt ner många timmar på träning. Tröskelvärdet, FTP som det kallas, är ett mått på hur många watt man kan producera under en timme. Detta värde individanpassar varje workout så att dina målsiffror för varje intervall är relativt till din styrka.

Vad kostar medlemskap om jag vill träna mer?

Om du vill fortsätta träna hos oss, kan du göra det antingen genom att betala per gång (300 kr), köpa klippkort (10 klipp för 2700 kr) eller bli årsmedlem (från 899 kr per månad). Vi skickar ett erbjudande till dig efter avslutad öppet-hus vecka.

REDO ATT TESTA OSS?ANMÄL DIG IDAG

JA, ANMÄL MIG NU