Testa gratis i Sickla och få 25% RABATT

välkommen in och testa nya studion

Nu spurtar vi inför lanseringen av Echelon Sickla. För dig som missade erbjudandet "50% för de 50 första" i våras (som sålde slut på två veckor), här kommer en andra nästan lika bra chans!

Hela den första veckan kan du prova oss gratis under vårt öppna hus. Är du nöjd så erbjuder vi 25% på medlemskapet "All Access 12 månader"*. Du betalar då endast 824.25 kr per månad (ord. pris 1099 kr).

OBS! Gäller bara för de 25 första!

Anmäl dig nedan så skickar vi mer information om hur du kan träna gratis hos oss en hel vecka med start 3 oktober!

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter.

Kika i din inkorg inom kort för fortsatta instruktioner.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.

CYKELTRÄNING INOMHUS
FÖR ATT PRESTERA UTOMHUS

Intresset för Echelon i Sickla har varit stort. 50 personer valde att bli medlem när vi smyglanserade i våras. Det är vi så glada för.

Nu närmar sig öppningen med stormsteg och vi vet att flera av er gärna vill prova Sickla innan ni tar ett beslut. Därför öppnar vi nu dörrarna en hel vecka med start 3 oktober. Kom och prova våra klasser och upplev cykelträning som du aldrig gjort det förut och gå härifrån som en medlem med ett extra förmånligt medlemskap.

Vårt mål är att hjälpa dig bli den bästa cyklisten som du bara kan bli. Vare sig du är utomhuscyklist eller mest gillar spinning, så erbjuder vi nästa nivå av cykelträning.

Nu ses vi snart i Sickla!

ANPASSAT FÖR DIG

Våra klasser och träningsprogram lämpar sig för alla cyklister oberoende av nivå eftersom vi individanpassar all träning. Det innebär att du alltid kan vara säker på att du tränar på just din nivå och på samma intensitet som övriga deltagare i klassen - oavsett erfarenhet.

ALLT UNDER ETT TAK

Under ett och samma tak erbjuder vi allt för din cykling: en toppmodern cykelsal med wattbaserade träningsklasser för såväl nybörjare som för erfarna, ett boutique-gym samt tillgång till coacher och personliga tränare.

SMYGTITT PÅ STUDION I SICKLA

Vad säger våra medlemmar

BLI EN DEL AV GÄNGET

Med det här erbjudandet så tar vi nästa steg i vår ambition att höja deltagandet i och profilen för cykling i Sverige.

Vi vill ge dig som cyklist de bästa förutsättningarna.Med det sagt, vi vill att du verkligen ska känna dig som en i gänget, en Founding Member, när vi slår upp portarna i Sickla och påbörjar träningsresan framåt.

Selby, Lina & David

INGEN FRÅGA ÄR FÖR SVÅR

VANLIGA FRÅGOR

Ditt första besök

Kom gärna i god tid till din första klass, 15-20 minuter innan klassen börjar är bra. Anmäl dig i receptionen. Vi tar dina uppgifter, förbereder din profil, visar studion och din cykel och introducerar hur klassen funkar.

Hur ska jag klä mig?

Du får klä dig precis hur du vill. Har du cykelkläder så är det bra. Har du inte det så har vi mjukare sadlar du kan välja. Passen är svettiga så välj kläder därefter. Om du har cykelskor så funkar både SPD och Look. Har du inte det? Ingen fara. Vanliga gympaskor går också bra.

Hur är stämningen på passen?

Energi, fokus och en ordentlig genomkörare Våra coacher går runt i salen och hjälper alla till bästa möjliga träning hellre än att sitta på en egen cykel. Självklart så är musiken anpassad till passen och du kommer snart lära känna de olika coachernas personliga musikstil och hitta dina favoriter.

Hur ser ett typiskt träningspass ut?

Vi börjar alla pass med en uppvärmning. Därefter så börjar vi med passets intervaller. Alla pass ser olika ut, och du kan läsa i schemat vad syftet är med varje pass. Det kan t.ex. vara styrka, uthållighet eller snabbhet. Coachen presenterar även syftet med klassen i början av och under klassens gång. Vi avslutar alltid med en nedvarvning.

YES!JAG VILL
TRÄNA I SICKLA