TA DIN TRÄNING TILL NÄSTA NIVÅ

INSPIRATIONSMÅNAD

iNSPIRATIONSMÅNAD

Gratis träning, föreläsningar, medlemsdeals och mycket mer

ANMÄLAN

Tanka inspiration &
kom igång

Ladda med en gratis träningsvecka & lyssna på inspirerande föreläsningar om personlig coachning av och på cykeln. Träffa våra coacher och tränare!

Anmäl dig nedan så hjälper vi dig vidare med din prova-på-vecka och påminner dig när det är dags för föreläsning.

PS. Du får 20% rabatt om du skaffar dig ett 12-månaders medlemskap i januari!

Tack, vi har tagit emot dina uppgifter. Vi återkommer inom kort.
Oj, något gick fel när vi skickade formuläret.
GRATIS TRÄNING

KOM IGÅNG IDAG

I hela januari kan du som aldrig testat Studio l'Echelon förut träna en hel vecka gratis. Allt du behöver göra att anmäla dig genom formuläret ovan så hjälper vi dig vidare.

Och kom ihåg, vi erbjuder 20% på alla 12-månaders medlemskap i januari.

INSPIRAtion FÖR NÄSTA STEG

Redo att komma igång med träning på allvar i januari? Eller vill du som redan är aktiv ta nästa steg och utvecklas med en personlig coach?

I januari händer det mycket på Studio l'Echelon. Vi är mycket stolta att nu kunna erbjuda personliga cykel-coacher, som hjälper dig ta nästa steg och nå nya mål som cyklist. Vi utökar även vår gym-verksamhet med fler personliga tränare och styrkeklasser på schemat. Och sist men inte minst - sista anmälningsdatum till Vätternrundan är här. 

Läs mer om våra föreläsningar nedan och anmäl dig i formuläret.

FÖRELÄSNING 1

nå nya mål med en Personlig cykelcoach

Äntligen kan Echelon erbjuda personlig cykelcoachning till dig som vill komma vidare med din träning, vare sig du är motionär eller elit. Upptäck skillnaden som det personliga stödet från en riktig expert kan göra. Träffa våra coacher och hör om dina möjligheter.

Datum: 1/2
Tid: 19.00 på Studio l'Echelon

FÖRELÄSNING 2

BLI EN DEL AV VÅRA 
VÄTTERNLAG

Vi vet att det är många som vill köra Vättern utifrån sin egen kapacitet. Det tar vi fasta på inför 2024 och arrangerar därför tre olika grupper med varsin målbild. Kom och hör hur vi kan hjälpa dig runt sjön. Möt kaptenerna som kommer lotsa dig runt och ta del av vårt Vätternerbjudande.

Datum: 22/1
Tid: 19.00 på Studio l'Echelon

FÖRELÄSNING 3

GYM? Varför DÅ?

Styrka? Yoga? Balans? Rörlighet? Varför ska jag träna med en PT som cyklist? Möt Jacob, Anne och Jeanette - tre Personliga Tränare med olika expertområden som berättar om träning och styrka från sina perspektiv. Du som vill får en gratis konsultation på plats och 20% på alla 10 och 20 klippkort för PT träning.

Datum: 29/1
Tid: 19.00

TRÄNING? 
FörLÄSNING?
YES, ANMÄL
MIG NU