UPPTÄCK STUDION I HÖST

hela augusti kostar två prova-på-veckor bara 99:-

Bli medlem innan den 14 september och få första månaden gratis.
Läs mer nedan.

Träna med oss - vilket är ditt mål?

Vår filosofi bygger på att periodisera din träning. Att periodisera träningen innebär att man delar upp träningen i olika block baserat på intensitet och träningseffekt. Det är under viktiga nyckelpass som V02 Max, anerob tröskel och styrkeuthållighet som l’Echelon kommer in i spelet och hjälper dig att få rätt kvalitet och balans under olika periodiseringsblock. Tillsammans med distanspass ute när vädret tillåter kommer du få en tillvänjning av din muskulatur och öka din kapacitet på cykeln.

Träna inför Vättern med oss >>>

Polariserade träningsprogram >>>

Kom igång som nybörjare >>>


Öppet hus
26 augusti

Måndagen den 26 augusti har vi öppet hus kl 17 till 21. En kväll fullspäckad med olika klasser, öppna för alla att komma och prova helt gratis. Anmälan obligatorisk!

Anmäl dig här >>>


Early Bird-
erbjudande

Rivstarta säsongen med oss och spara pengar. Under augusti månad kostar prova-på-veckorna bara 99 kr, och dessutom får du första månaden gratis om du blir medlem innan den 14 september.

1. HELA AUGUSTI – TVÅ VECKORS PROVA-PÅ-MEDLEMSKAP FÖR ENBART 99 kr

2. BLI MEDLEM INNAN DEN 14 SEPTEMBER OCH FÅ FÖRSTA MÅNADEN GRATIS.

Läs mer här >>>

Studio-Lechelon-interior-74+1.jpg

Upptäck alla sätt du kan träna med oss på. LÄS MER HÄR.

Jag vill i mitt tacktal efter Vätternrundan särskilt lyfta fram Studio l’Echelon för att jag lyckades gå under 8 timmar!
— Simon Kling
Stockholms absolut duktigaste och mest kreativa cykelinstruktörer. Här bor utvecklingsmöjligheter från nybörjare till elitcyklist och här finns skräddarsydda program för den som är i rehab fas. Hållbarhetstänk i allt från kroppen till hur man driver anläggningen miljövänligt. Genuint varm och familjär stämning med engagerade, lyhörda ägare.
— Amira Narel