Tränar du för ett triathlon? Testa Studio l’Echelon gratis

Vi hjälper dig nå dina mål! Hos oss vet du alltid i förväg vad du kan förvänta dig få ut av din träning. Inga överraskningar, inga chansningar, bara träning i världsklass.

På marknadens främsta wattcyklar och med klasser uppbyggda utifrån träningsupplägg, till exempel VO2 max, Sweet Spot Base och liknande, kommer du längre. Vill du inte gå på coachade klasser utan heller ligger och “maler” själv, så finns det alltid möjlighet till detta också.

Vi har några av Sveriges duktigaste coacher och personal och deras tips, råd och peppning är givetvis något du får helt utan extra kostnad. Detta är Studio l’Echelon.

Hos oss är första rundan alltid gratis - anmäl dig enkelt nedan. Vi visar dig runt när du kommer och ställer in din profil och cykel efter din förmåga. Efter det kan du hoppa på en två veckor lång testperiod om du gillar’t.

Namn *
Namn
Datum som du vill komma
Datum som du vill komma

Vem tränar på Studion?

Uppäck Nordens främsta träningscenter för cykling. Hos oss tränar triathleter och cyklister mot sina mål.

Vi hjälper dig inte bara med tiden på cykeln, utan även i gymmet och att förstå datan och dina resultat. Se studion som ditt lag och vår personal som din tränare som hjälper dig framåt!

putte smiling and talking.jpg

Patrik Åhlen

AKA Putte From Hell. Vår egen hårdrocksälskande triathlet och coach. När han inte coachar en av våra klasser, så cyklar han en klass själv. Cyklar allttid till studion, är springcoach hos Urban Tribes, och tränar just nu inför Iron Man.

go%CC%88ran+iron+man.jpg

Göran Strömstedt

Uthållighetsidrottare med licens som cykelinstruktör, löpcoach och personlig tränare. Testat dom flesta tävlingar och utmaningar som marknaden erbjuder och har bl.a. slutfört: 17 st Svenska Klassiker* och 7 st Iron Man. Göran har jobbat som gruppträningsinstruktör sedan 2009 - lär av de bästa och missa inte hans Ride and Run-klasser hos oss på studion på lördagar! Först ett pass på cykeln och sen ger vi oss ut och springer.

rene.jpg

Rene R

Rene är en av våra medlemmar som tränat hos oss i stort sett sedan starten i november 2018. Han säger “bla bla”.