Tränar du för ett triathlon? Testa Studio l’Echelon gratis

Uppäck Nordens främsta träningscenter för cykling. Hos oss tränar triathleter och cyklister mot sina mål. Nybörjare eller på väg mot Kona - vår expertis och teknik gör att träningen kan anpassas till just din nivå.

Vi hjälper dig inte bara med tiden på cykeln, utan även med löpningen, i gymmet och med att förstå datan och dina resultat. Se studion som ditt lag och vår personal som din tränare som hjälper dig framåt!

Hos oss är första rundan alltid gratis - anmäl dig enkelt nedan. Vi visar dig runt när du kommer och ställer in din profil och cykel efter din förmåga. Efter det kan du hoppa på en två veckor lång testperiod om du vill.

Namn *
Namn
Ett gym med fokus på cykling saknades i Stockholm. Echelon har skapat en miljö som hjälper mig att nå mina mål, jag kan träna tidseffektivt i grupp eller på egen hand under kanon-förutsättningar. Utöver det träffar jag likasinnade vilket skapar en positiv stämning.
— René Naarman

Vem tränar på Studion?

Flera av våra instruktörer är triathleter, och väldigt många av våra medlemmar. Varför inte börja med att testa Göran Strömstedts pass på lördagsmorgonar - ett pass på våra WattBikes följt av ett pass i löparspåret. Göran säger: “På lördagar får du möjlighet att känna på ett bra brickpass (cykling följt av löpning). Upplägget på cykeln är med fokus på att jobba i sweetspot följt av löpning i form av snabbdistans eller intervallträning.”

putte smiling and talking.jpg

Patrik Åhlen

AKA Putte From Hell. Vår egen hårdrocksälskande triathlet och coach. När han inte coachar en av våra klasser, så cyklar han en klass själv. Cyklar allttid till studion, är springcoach hos Urban Tribes, och tränar oftast inför ett Iron Man.

go%CC%88ran+iron+man.jpg

Göran Strömstedt

Uthållighetsidrottare med licens som cykelinstruktör, löpcoach och personlig tränare. Testat dom flesta tävlingar och utmaningar som marknaden erbjuder och har bl.a. slutfört 17 Svenska Klassiker och 7 Iron Man. Göran har jobbat som gruppträningsinstruktör sedan 2009 - lär av de bästa och missa inte hans brickpass “Ride and Run” i studion på lördagar! Först ett pass på cykeln och sen ger vi oss ut och springer.

rene.jpg

René Naarmann

René är en av våra medlemmar som tränat hos oss i stort sett sedan starten i oktober 2018. Då tränade han inför IronMan Cozumel och detta år har han startat lite långsammare efter en axeloperation. Han är även med i triathlonklubben Terrible Tuesdays som under hela hösten, vintern och våren har hyrt hela studion och slitit på cyklarna under tre (!) timmar varje lördag.

Foto Marcus Hultgren

Bra och effektiv träning på kort tid.
— Göran Strömstedt
Att träna i grupp är inte bara mycket roligare, du kan oftast motivera dig till det där lilla extra som du inte skulle ha gjort om du var själv i källaren.
— Nathalie Eklund

första rundan är alltid gratis - anmäl dig enkelt nedan

Namn *
Namn