Studio+L-Echelon-50623.jpg

Gruppträning på cyklar

Företagsfriskvård med ett skräddarsytt upplägg efter era behov


Studio-LEchelon-open-house-6.jpg

träning som ger påtagliga resultat

Det är mer aktuellt än någonsin för arbetsgivare att se till att personalen mår bra fysiskt och mentalt. Vi på Studio l'Echelon skräddarsyr friskvårdslösningar till företag genom att erbjuda cykelträning individuellt eller i grupp.

På EVLI startade vi en Triathlon Challenge år 2013. Detta har visat sig vara ett framgångsrikt sätt att lära känna våra kunder ännu bättre. Vi simmar, cyklar och springer tillsammans. Cyklingen var svår att få ihop fram till hösten 2018 när vi började hos Studio l’Echelon. Sedan dess har cyklingen varit den mest uppskattade delen av träningen varje vecka. Prova själv och du kommer förstå varför.
— Mikael Thunved, EVLI

Studio+L-Echelon-50679.jpg

socialt och utmanar på individnivå

Vi som arbetar på Studio L’Echelon är proffs när det gäller konditionsträning som är effektiv samtidigt som det är socialt och roligt. Cykelträning är en individuell motionsform som är skonsam mot leder och därför passar så gott som alla. Det kan utövas enskilt eller i grupp och i vår studio spelar vädret ingen roll.

Eftersom cykling är så lättillgängligt och inte beroende av några förkunskaper är det ett utmärkt exempel på friskvård som kan utövas av samtliga av företagets anställda. Det är en aktivitet som för samman medarbetare och som kan utövas helt prestigelöst. Det går också att träna mer tävlingsinriktat för den som vill. Eller varför inte sätta upp ett gemensamt mål som ett cykellopp?

rene.jpg

“Träna tidseffektivt i grupp eller på egen hand under kanon-förutsättningar”

— René Naarman

Foto: Marcus Hultgren

Studio-Lechelon-interior-9.jpg

en unik anläggning, en unik känsla

Studio l'Echelon är anläggning som är anpassad för de som vill tränar cykling oavsett nivå, inklusive triathleter. Vi erbjuder också ett komplett gym, inklusive löpband men även tillgång till personliga tränare, bastu och sport science testing.

Studio-Lechelon-interior-39.jpg
Studio-Lechelon-interior-44.jpg
Studio-Lechelon-interior-26.jpg
Studio-Lechelon-interior-28.jpg

REDO ATT TÄNJA DINA GRÄNSER?

Boka ditt första pass helt gratis. Få en introduktion till vår anläggning och koncept från vår dedikerad personal.

Varför satsa på friskvård?

Att det är viktigt att ha välmående personal har knappast undgått någon och företag som vill ligga i framkant satsar därför på friskvård för sina anställda. Studier genförda av Statens beredning för medicinsk utvärdering har visat att konditionsträning minskar risken att dö i förtid med 65 %. Ytterligare studier har visat att pulshöjande träning minskat sjukfrånvaron på arbetsplatser som gett friskvård till sina anställda. Vinsterna är med andra ord stora, bland annat kan 1 timmes träning om dagen leda till att personalen:

• Blir mer fyllda av energi

• Arbetar effektivare och noggrannare

• Har färre sjukdagar

• Är gladare och mer positiva

Den fysiska träningen är extra viktig för de företag som utför ett stillasittande arbete kombinerat med högt arbetstempo. Som arbetsgivare är det viktigt att se till att medarbetarna får möjlighet till fysisk rörelse och avslappning. Det motverkar den statiska belastning som kommer med stillasittande arbeten och få saker är så effektiva för stressreducering som träning.

Studier visar att cykling är ett av bästa träningsalternativen

Ett av de bästa alternativen vad gäller träning är just cykling. Cykling ger bland annat jämn belastning, mindre förslitning på muskler och leder, förbättrad blodcirkulation, bättre immunförsvar, starkare muskler, bättre kondition och uthållighet samt minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar.

gör något annorlunda med era kunder

Varför inte kombinera nytta med nöje? Samtidigt som du tränar hos oss på Studio L'Echelon kan du träffa andra företagare och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Varför inte boka in en session med era kunder? Här får ni chansen att träffas i en lite mer avslappnad miljö samtidigt som ni avnjuter ett av våra träningspass. Att kunna hitta nya samarbetspartners och ta hand som sin hälsa på samma gång är guld värt.

Vad vi erbjuder

Det är mycket viktigt att den friskvård ni väljer faktiskt passar de anställda och att chanserna för nyttjande av friskvården maximeras. Gymkort i all ära, men vi erbjuder en helt annan form av träning som baseras på nöje, resultat och social gemenskap. En investering i form av friskvård till personalen skall löna sig, det vet vi att det gör om medarbetarna ser vinning i det. Vinning i form av bättre fysiskt mående, avkoppling från arbetet och ökade team-känslor.

I all vår cykelträning ingår ett första samtal där medarbetarens personliga tröskelvärden mäts som sedan används för att anpassa träningen. På så sätt får medarbetaren en unik möjlighet att träna utifrån sina personliga värden, oavsett om det sker på egen hand eller tillsammans med andra.

Våra priser

För våra företagskunder har vi två olika prisupplägg som alla innefattar gruppcykling. Det första upplägget inkluderar gruppcykling om 100 eller 200 gånger som delas bland medarbetarna och som då kan välja fritt mellan de olika klasserna som erbjuds.

• 25 500 kronor (inkluderar 15 % rabatt) för 100 turer under ett år

• 48 000 kronor (inkluderar 20 % rabatt) för 200 turer under ett år

Det andra upplägget som erbjuds är uthyrning av hela cykellokalen med tillhörande instruktör, pris exklusive moms 4 500 kronor.

Priserna anges exklusive moms.

En lönsam investering

Att ge friskvård till företagets anställda är en investering som lönar sig på sikt. Den ROI som uppmätts efter att strategisk och hälsoinriktad friskvård getts till medarbetare är både konkret och enkel att förstå. För när medarbetarna mår bra och känner sig starka presterar de också bättre, det är inte konstigare än så!

Vi på Studio L’Echelon kan hjälpa er att hitta rätt friskvårdsinsatser för ert företag. Genom ett unikt upplägg tillgodoses medarbetarnas behov samtidigt som ingen annan ansträngning krävs från företagets sida. Vi anordnar gruppcykling som passar olika nivåer och gör så att aktiviteten stärker den sociala gemenskapen mellan medarbetarna. Genom att kontakta oss på telefonnummer 073 - 06 875 09 eller genom att skicka ett mejl till contact@studiolechelon.com kan vi tillsammans se vad vi kan göra för ert företags anställda.

Kom och besök oss redan idag!

Nyfiken men inte helt säker på om Studio L’Echelon är rätt? Kom förbi och testa ett av våra cykelpass, prata med våra instruktörer och få en känsla för vårt koncept. Dessutom, första cykelturen är gratis! Du hittar oss på Nybrogatan 47 i Stockholm.

Avslutningsvis, friskvård skall inte kännas som friskvård, snarare skall det vara en rolig och motiverande aktivitet för företaget och dess medarbetare. Det ska vara roligt att träna, först då blir träningen riktig friskvård!

Adress: Nybrogatan 74, 111 41 Stockholm

Email: contact@studiolechelon.com

Tel: +46 (0)73 068 7509